Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a bak csillagjeg...

Kerdesekkel teli kérdése:

Mit gondoltok a bak csillagjegyű nőkről?

Figyelt kérdés
Csak a témában jártas emberek véleménye érdekelne

2020. júl. 30. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bak vagyok és ezek közül semmi nem igaz rám amiket fentebb felsoroltak.
2020. júl. 31. 15:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd😅?

2020. júl. 31. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
Visszahúzódó, bizonytalan típus. Szüksége van a megerősítésre, hogy mindent jól csinál. Konkrét célokat tűz ki és végigviszi őket. Elég törtető, agyafúrt, nagyon sokat gondolkodik. Figyelemre vágyik, elismerésre. Szereti a pénzt kuporgatni. Elég önző, a saját céljai elérése érdekében használja az embereket, így nem tudom azt mondani, hogy őszinte, mert nem mindenkivel. Az érzelmeit nem mutatja ki, fél sebezhetőnek lenni, ezért mindig úgy tesz, mintha nem is érezne.
2020. aug. 19. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két bak barátnőm is van. Ami közös bennük, hogy iszonyatosan nehezen bíznak meg bárkiben is és nyílnak meg. Poénból antiszocnak hívom őket, de igazából szeretnek elvonulni a fészkükbe és az egyik olvas, meg ilyen csendesebb, a másik meg írogat azoknak, akikkel találkozhatna is, de akkor ki kéne mozdulni... :P

Szörnyen makacs és kitartó mindkettő, sajnos a hülyeségeikben is és nehezen fogadnak el segítséget. Keményen dolgoznak, küzdenek, talán éppen ezért. Elég szigorúak is és imádnak másokat "tesztelni".

Jó oldalról meg valóban két lábbal állnak a földön és elég hűségesek is. Dumálni meg tud mindkettő, ha feloldódik a szűk körben és akkor nincs megállás. :D

2020. aug. 19. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!