Oroszlán hölgyek, nektek mennyire van magasan a léc a férfiakat illetően?
Figyelt kérdés
Kifejezetten a top férfias férfit keresitek, vagy beéritek egy átlagosabbal is?2020. júl. 29. 20:49
1/8 anonim válasza:
Nem kell, hogy annyire top pasi legyen. Feleljen meg az ideálomnak külsőleg - belsőleg, de főleg belsőleg és minden szupi :)
2/8 anonim válasza:
Én eddig csak olyannal voltam együtt korábban akik nem hasonlítottak az ideálomra (szóval ilyen átlagosabb kategória) és csak megfogott bennük valami külsőleg is meg belsőleg is, de valahogy mégse volt az igazi. Viszont most, hogy egy olyannal vagyok aki szinte teljesen az ideálom (top férfiasabb férfi) és még személyiségileg is teljesen rendben van, így azt gondolom, hogy így az igazi.
3/8 anonim válasza:
Sosem kerestem a top férfit. Én nagyon kevés emberre(férfira) tudom azt, hogy bejön vagy h egyáltalán jóképű. Sokszor volt, hogy barátnőim mindig mondták fhuuu de jól néz ki ez meg ez. Én meg kerestem, hogy ki néz ki jól? Hol? Mer nekem nem jöttek be. Nehéz lenyűgözni engem. Most a párom egy mackós testalkatú fiatalabb férfi. Ő maga szerint kövér, lehet de nekem így is tetszik, sok mást nézek, mint pl haj vagy szem(ezeket imádom rajta) és soha nem érdekelt hogy van e kocsija vagy lakása vagy bármi ilyen. Egyébként nagyon gondoskodó és türelmes ember ami a belsőt illeti.
4/8 anonim válasza:
Szinte ugyen ezeket tudnám hozzátenni én is :D Nagyon ritka, ha megtetszik nekem egy férfi, de akkor kitartok akár évekig is amíg meg nem szerzem meg magamnak és eddig mindig sikerült :p Sose voltam még együtt olyan férfival aki az ideálom lenne, eddig mindig a belső tulajdonságaival tudott megfogni egy férfi.
Valamint nekem is a haj és a szem az egyik legfontosabb egy férfi külsején.
#1-es voltam.
5/8 anonim válasza:
Nagyon magasan! Ha nem az ideálom, lehet bármilyen kedves, nem érdekel. Ha nem látom meg rajta azt a valamit, amitől teljesen elolvadok, akkor nem érdekel. A férjemben megláttam. Pont az ideálom és iszonyat erős férfias kisugárzása van, bár állítása szerint nincs. De van, másképp nem lennék vele.
6/8 A kérdező kommentje:
És mi a párjaitok csillagjegye?
2020. júl. 30. 09:23
7/8 anonim válasza:
3as vagyok én oroszlán nő és a párom vízöntő férfi :)
8/8 anonim válasza:
Igen általánossagban elmondható hogy top legyen külső és belsőleg. Persze azt leszámítva hogy senki sem lehet tökéletes és mindenkinek vannak rigojái amihez kell az oroszlán nő jófejsége hogy túléljen 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!