Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy érinti a vallomásom a...

Hogy érinti a vallomásom a skorpió srácot?

Figyelt kérdés
Ismerkedek pár hete egy skorpió sráccal. Ő az a tipikus skorpió. Én is skorpió vagyok amúgy. Mialatt ismerkedtünk online én közben más srácokkal is beszélgettem. Igazából még semmi komoly nem alakult ki köztünk. Elmondtam a srácnak, hogy más fiúkkal is beszelgetek még. Szerintetek lesz ebből probléma vagy neheztelni fog vagy mit fog tenni?
2020. júl. 23. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Keres mást. Kéne a francnak olyan, aki párhuzamosan több fiúval ismerkedik.
2020. júl. 23. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

elég kringé vagy kérdező

az első válaszolóval értek egyet

2020. júl. 23. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Mi a francért mondanád el? Közléskényszered van? Vagy meg akarod mutatni milyen tuti csaj vagy aki másnak is kell, hogy féltékeny legyen? Én tuti nem állnék veled szóba többet de nem azért mert mással is beszélsz, hanem mert tuti azt hinném, hogy egy bolond picsa vagy aki önigazolást keres... Rajtam keresheted. 💁
2020. júl. 23. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Nekem ez nem lenne probléma, ha egyébként jól elbeszélgetünk és szimpatikus vagy. Szerintem becsülendő, ha valaki ebben őszinte.

Igazából a hozzáállásodból szűrném le, hogy mit várjak az egésztől.

De én halak vagyok, szóval egy skorpió, mivel végletes, lehet elutasítana egyből.

2020. júl. 23. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha már be van érve a feje akkor semmit. A beszélgetés az nem számít a legtöbb esetben semmilyen komoly dolognak. Az más kérdés, hogy miről. De ha csak ismerkedtek akkor alig ha hinném, hogy már kialakult volna köztetek valami ami hiján féltékeny vagy sértődés vagy bármi más negatív lenne ennek az eredménye.
2020. júl. 30. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!