Egy skorpió és egy kos összeillik?
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 21:09
1/3 anonim válasza:
Nagyon sok zökkenő, lemondás vár rájuk. Ha mindkettő versengő típus, nem lesz közös jövő. A szexben gyorsan egymásra találnak.
2/3 anonim válasza:
Több kos is volt már, akikhez vonzódtam. Eggyel össze is jöttem és a legjobb kapcsolatom lett, leszámítva azt, hogy a távolság tönkretette.
Valami elképesztő testi, lelki vonzalom volt köztünk, főleg a szexben hoztunk nagyon sokat egymásból. De amúgy sok ellentét is volt. A természetünkben, habitusunkban például eléggé különbözőek voltunk. Bár ezzel nem foglalkoztunk, valahogy csak a szépre, jóra koncentráltunk egymásban. Ám ha közelebb laktunk volna egymáshoz és évekig együtt éltünk volna, talán agyon is csapjuk egymást. Két dudás nem fér meg egy csárdában. De imádni való barát és legcsodásabb szerető.
Ez a tapasztalatom skorpio nőként.
3/3 anonim válasza:
Skorpió nő vagyok Kos a barátom tök jól meg vagyunk. De ezt a horoszkóp nem befolyásolja szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!