Én vízöntő vagyok.
De mondjuk, van bennem bosszúvágy, de(!) azt nem én akarom intézni. Én megvárom amíg a karma visszavág, aztán képen röhögöm🤣
Gondolom a Skorpió aszcendesem miatt. 🤣
Én csak kettő bosszúálló vízöntőt ismerek, de egyiknek sok jegye a skorpióban van, a másiknak meg a halakban.
A víz elemre (rák, skorpió, halak) tapasztalataim szerint nagyon is jellemző a bosszúállás. Skorpió anyám olyan dolgokat is képes felemlegetni, amire már nem is emlékszem.
Érdekes, eddig egyetlen Vízöntő jegyű emberhez volt csak szerencsém, mármint, róla tudtam konkrétan, hogy Vízöntő.
Egy lány volt és személyesen nem, csak egy közösségi oldalon keresztül ismertük egymást. Na, ő próbált bosszút állni rajtam, mert összekevert valakivel. Roppant kínos helyzet volt, mert rendre kiposztolta a mocskolódásait az oldalra, ahol mindenki láthatta azt. Amikor kiderült, hogy tévedett, azonnal felszívódott.
Én egyébként Skorpió vagyok és soha nem akartam senkin bosszút állni. Ha nagyon feldühítenek, akkor tudok dühös lenni, de azon hamar túlteszem magam.
Thor anyukája Frigga ugyan nem Bosszúálló de vízöntő.
Elizabeth Olsen, a Skarlát Boszorkány is vízöntő.
Tom Hiddleston, Loki is vízöntő bár ő sem kimondott Bosszúálló..
Josh Brolin ,Thanos határozottan nem Bosszúálló, de mégis bosszút állt, ő is vízöntő.
Danai Gurira, Okoye is vízöntő.
Szóval annyira azért nem Bosszúállók.
Tapasztalatból mondom.
Egyáltalán nem bosszúállóak, viszont tudtuk nélkül bántanak meg másokat a megszólalásaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!