Igaz, hogy nyilasok eszméletlenül költekeznek? Nem nézik árakat sem?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 10:58
1/23 A kérdező kommentje:
Összes nyilas ismerősöm ilyen és ti is tapasztalatok már ezt?
2020. júl. 17. 11:00
2/23 A kérdező kommentje:
Tapasztaltatok már ezt? Ők képtelensk takarékoskodni minél több pénzük van annál jobban elverik
2020. júl. 17. 11:01
3/23 anonim válasza:
Ezt nem egy k*baszott horoszkóp határozza meg.
4/23 anonim válasza:
Én rák vagyok és rohadtul szórom a pénzt és nem igazán tudok rajta változtatni... Ez nem csillagjegy kérdése!!!
5/23 anonim válasza:
Anyám is nyilas és ilyen,bár ő dolgozik is rengeteget,hogy keressen. Folyton van valami hobbija, amire szórja a pénzt majd megunja,aztán másik hobbit talál. És így tovább.. de iszonyat pénzeket elver rá.
6/23 anonim válasza:
Igen, általában igen nagyvonalúak. Néha hitelre is szórják.
7/23 anonim válasza:
#4. Ha van miből.....szórjad, senkit nem érdekel.
9/23 anonim válasza:
#7 !
Köszi! :D Az első vagy, aki ezt mondja nekem. Ezt a kommentet nagyon megjegyzem!
4-es voltam! :)))
10/23 anonim válasza:
Van két közeli hozzátartozóm is, akik nyilas jegyűek. Pont az ellenkezője, nagyon is tervszerűen tudnak gyűjtögetni, félrerakni, beosztani. Nem spúrok egyáltalán, csak követik a terveiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!