Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek hogyan lehet...

Szerintetek hogyan lehet ilyen sok közös Bika és Rák párosban? Tényleg ennyire jól eltudja viselni bika Rákot?

Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én bikaként inkább úgy érzem, a rák ismerőseim képesek engem elviselni.
2020. júl. 14. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudsz példákat írni?
2020. júl. 14. 10:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Pl jobban ki jönn Rák mint Bakokal
2020. júl. 14. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Inkabb en viselem el a bikat nem o engem 😹😹😹

Egyebkent volt ketto bika jegyu kapcsolatom is, ugyanazok az igenyeink, hozzallasunk, velemenyunk... sok a kozos...:) Nagyon jo kapcsolataim voltak ezek de rovid idon belul(egy ev)mindketto kulso okok miatt veget ert.

Voltak vitak de azok is olyan igazi “jo” toltettel valoak voltak, jo erzes volt veluk tombolni kicsit oket is kicsit kihuzni a hugyos gatyabol...;)

Szerintem az egyik legjobb paros a bika-rak felallas de termeszetesen ezek csak szuletesi jegyek ettol melyebb az asztrologia.

(Nekem mindket bikaval volt tobb kapcsolodasi pontom a horoszkopban is.)

2020. júl. 14. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, nem biztos. Én bika vagyok, de a rákoknál már csak a szűz nőket utálom jobban. (Nem mintha ez alapján sorolnék be embereket, de utólag mindig kiderül, hogy az az illető. XD) Szóval nagyon nem csak ezen múlik, ha már csillagjegyek, akkor teljes analízis kéne bolygók meg házak, stb.
2020. júl. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!