Szerintetek Bika nő csinosak? Jofejek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 18:09
2/15 anonim válasza:
Ismertem dagadt és arrogáns bika nőt, még mindig nem a horoszkópja fogja meghatározni a testalkatát és a természetét...
4/15 anonim válasza:
Imádják csókolózást, és az orálisat.:)
5/15 anonim válasza:
Akiket én is merek bika nők, ők kevés kivétellel nagyon szép, csinos és kedves nők.
6/15 anonim válasza:
Az aszcendens hatarozza meg a genetikan tul a kulsot, nekem eros helyzetben all a bika aszcendensem a horoskzopomban. Azt tudom elmondani hogy igen, de nem is vagyok egy vekony testalkat, noies elol hatul meg van minden es nem is all jol mikor ettol vekonyabb voltam. (Ezek szerint holgyeim letezhet ilyen😂)
Es a bikakat akiknek csak a napjegyet ismerem bikakent tobbnyire csinos testalkatu NOK. :)
7/15 anonim válasza:
Csinosnak tartom magam. Nem vagyok elöl deszka hátul léc, hanem akin van mit fogni.
8/15 anonim válasza:
Azok is ezt szokták mondani akik 90 kilósak 160-as magassághoz...
9/15 anonim válasza:
Akiket én ismertem, bika nők, ők kifejezetten vonzóak. Egy volt közülük, aki kívül szép, de belül rothadt volt. Halak/F
10/15 anonim válasza:
Kedves 8-as! 175 cm vagyok és 65 kg. Mivel évek óta hobbi szinten rendszeresen sportolok, elég feszes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!