Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a Te és partnered csillagje...

Mi a Te és partnered csillagjegye? Milyen csillagjeggyel volt már komoly kapcsolatod? Hogy érzed, melyikkel tudnád leélni az életed egy lakatlan szigeten?

Figyelt kérdés

Fejtsétek ki a véleményeteket is, hogy vajon asztrológia szempontjából jó párosnak tartjátok-e magatokat.

Tudom, hogy nem ezen múlnak a dolgok, mindenesetre érdekel, hogy látjátok ebből a szempontból a kapcsolatotokat. Akár írhattok baráti kapcsolatról, párkapcsolatról, rokoni kapcsolatokról, szigorúan asztrológiai szempontból:)

A sajátotokat se hagyjátok ki.

Köszönöm.

2010. aug. 2. 18:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Asztrológiai szempontból katasztrófa a kapcsolatunk, legalábbis mindenhol ezt olvasom. Én ikrek vagyok skorpió aszcendenssel, ő pedig kos, szintén skorpió aszcendenssel. Azt olvastam mindenhol, hogy ez egy tiszavirág életű kapcsolat lesz. Aztán csak teltek az évek és még mindig imádjuk egymást és boldogok vagyunk, immár 6 éve. Szóval asztrológiailag nem illünk össze, amúgy meg igen.
2010. aug. 5. 17:48
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy ennyien leírtátok, érdekes:)

Ha van kedvetek, írhattok még!

2010. aug. 5. 18:39
 23/28 anonim ***** válasza:
Skorpiókkal, oroszlánokkal pórul jártam. nyilas vagyok. a mostani párom szűz, jól megvagyunk, szeretjük egymást, bár én néha túl sok vagyok neki, ő visszafogottabb személyiség. nem mondja, de tudom.
2010. aug. 6. 20:02
 24/28 anonim ***** válasza:
a nyilas legjobban a vízöntővel illik össze :)
2010. aug. 7. 16:24
 25/28 anonim ***** válasza:
70%

skorpio vagyok,lany es a jelenlegi parom horoskzopja ikrek.2honapja vagyunk egyutt es viszonylag jolmegy,annyi h feltekeny..de ez altalabn mindnehol megvan.

ezelotti parom egy halak volt,vele nagyon jol megvoltam.amikor szomoru volt vagy akarmi valahogy megereztem,azt hiszem ezt nevezik telepatikus osszekottetesnek.

de a jelenlegi paromat imadom!<3 remelem sokaig egyutt maradunk

2010. aug. 10. 20:15
 26/28 anonim válasza:
100%

utolso!

kb 2hete irtam ide én skorpio lány, párom ikrek. 2év 8honapja vagyunk, azaz csak voltunk együtt.

szakitás oka: ö részéröl a féltékenység. de nagyon durván és kiborultam én nem birtam ezt a féltékenységi rohamait:S pedig szeretem. de annyi mindent csinált már, h több esélyt már nem adtam neki. kutsábol nem lesz szalonna.

tisztázd a pároddal h ne legyen annyira féltékeny mert a kapcsolatotok fog rá menni.

2010. aug. 11. 11:12
 27/28 anonim ***** válasza:
49%

igen. ez tényleg igaz, tapasztaltam én is,h a skorpiók nagyon féltékeny tipusúak.

magyarázd el neki, h nincs oka a féltékenységre.

2010. aug. 11. 18:04
 28/28 anonim ***** válasza:
De itt az ikrek férfiakról beszélnek, utolsó!:D
2010. aug. 11. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!