Mi a Te és partnered csillagjegye? Milyen csillagjeggyel volt már komoly kapcsolatod? Hogy érzed, melyikkel tudnád leélni az életed egy lakatlan szigeten?
Fejtsétek ki a véleményeteket is, hogy vajon asztrológia szempontjából jó párosnak tartjátok-e magatokat.
Tudom, hogy nem ezen múlnak a dolgok, mindenesetre érdekel, hogy látjátok ebből a szempontból a kapcsolatotokat. Akár írhattok baráti kapcsolatról, párkapcsolatról, rokoni kapcsolatokról, szigorúan asztrológiai szempontból:)
A sajátotokat se hagyjátok ki.
Köszönöm.
Köszi, hogy ennyien leírtátok, érdekes:)
Ha van kedvetek, írhattok még!
skorpio vagyok,lany es a jelenlegi parom horoskzopja ikrek.2honapja vagyunk egyutt es viszonylag jolmegy,annyi h feltekeny..de ez altalabn mindnehol megvan.
ezelotti parom egy halak volt,vele nagyon jol megvoltam.amikor szomoru volt vagy akarmi valahogy megereztem,azt hiszem ezt nevezik telepatikus osszekottetesnek.
de a jelenlegi paromat imadom!<3 remelem sokaig egyutt maradunk
utolso!
kb 2hete irtam ide én skorpio lány, párom ikrek. 2év 8honapja vagyunk, azaz csak voltunk együtt.
szakitás oka: ö részéröl a féltékenység. de nagyon durván és kiborultam én nem birtam ezt a féltékenységi rohamait:S pedig szeretem. de annyi mindent csinált már, h több esélyt már nem adtam neki. kutsábol nem lesz szalonna.
tisztázd a pároddal h ne legyen annyira féltékeny mert a kapcsolatotok fog rá menni.
igen. ez tényleg igaz, tapasztaltam én is,h a skorpiók nagyon féltékeny tipusúak.
magyarázd el neki, h nincs oka a féltékenységre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!