Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a Te és partnered csillagje...

Mi a Te és partnered csillagjegye? Milyen csillagjeggyel volt már komoly kapcsolatod? Hogy érzed, melyikkel tudnád leélni az életed egy lakatlan szigeten?

Figyelt kérdés

Fejtsétek ki a véleményeteket is, hogy vajon asztrológia szempontjából jó párosnak tartjátok-e magatokat.

Tudom, hogy nem ezen múlnak a dolgok, mindenesetre érdekel, hogy látjátok ebből a szempontból a kapcsolatotokat. Akár írhattok baráti kapcsolatról, párkapcsolatról, rokoni kapcsolatokról, szigorúan asztrológiai szempontból:)

A sajátotokat se hagyjátok ki.

Köszönöm.

2010. aug. 2. 18:44
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
71%

bika nő (37) - szűz férfi (34)

tűz és víz, de épp ezért jól kiegészítik egymást. Immár 11. éve.:)

A bika nő még a halak pasival jön ki nagyon jól. Akivel egyáltalán nem, az a nyilas.

2010. aug. 2. 20:34
 12/28 anonim válasza:
100%
Én bika párom oroszlán több mint 1,5 éve együtt vagyok ő az első komolyabb kapcsolatom! Az asztrológia szerint nem jövünk ki jól, pedig ez nem így van! A rákot írják mindenhol de vele egyáltalán nem jövők ki jól és a szűz csillagjegyű emberekkel sem...:)
2010. aug. 2. 21:21
 13/28 anonim válasza:
100%

kedves 20:34 megcáfolnám az utolsó mondatodat :)

én (a lány) bika,ő nyilas :) és egész jól megvagyunk, lassan 2 éve :)

szóval szerintem ez nem annyira meghatározó dolog :)

2010. aug. 2. 21:44
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Én bika lány (oroszlán aszc.), párom sporpió (skorpió aszc.). 7 éve vagyunk együtt, nekem ő az első, és remélem, marad is:) Volt több kapcsolata előttem, horoszkópokat nem tudok, de max 2-3 évig bírták egymás mellett.

Akikkel még ki szoktam jönni: rák, szűz, oroszlán (de szerintem a többi föld és tűz jegy is bejönne)

Akikkel nagyon nem: ikrek, skorpió-lány kiadásban

Mindenesetre ezek csak tapasztalatok, nem szólnak bele a barátválasztásba, hiszen hamarabb találjuk egymást szimpatikusnak, minthogy tudnám a horoszkópjukat..

2010. aug. 3. 10:53
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
ja és 23 L vagyok, és a többi levegő jegy is nehezen csúszik, vagyis tudok velük beszélgetni, hiszen ők mindenkivel tudnak, de a től sok jópofi, lazaság és felszínesség nekem sok.
2010. aug. 3. 10:55
 16/28 anonim ***** válasza:
67%

Most egy vízöntővel járok. Mindketten lazák eredetiek vagyunk, lelkileg szellemileg ok, testileg én sokkal szenvedélyesebb vagyok, nem tud kielégiteni mindig. Szeretek flörtölni, eddig volt egy oroszlánom, egy bakom mind papucs volt a szó legszorosabb értelmében drága ajándékok, nyaralás, főztek nekem, naponta rajtam lógtak. Most egy skorpió pasi tetszett meg nekem. ő olyan erős és szenvedélyes ember!

Nyilas vagyok

ja és a legjobb barátnőm Bika vannak eltérések de a legharmónikusabb barátság 10 éve ismerem, kisimitja az idegrendszeremet, visszavesz a tűzemből

anyukám Vizöntő spám Mérleg

velünk könnyű:)

2010. aug. 3. 11:09
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én bika nő vagyok,volt férjem bak volt,szörnyű jelleme volt.Mostani párom mérleg,nem szeret veszekedni.Állítólag a vízöntő-vízöntővel a legjobb párosítás.Ha a két félnel azonos a napjegye,akkor vagy negyon jó,v.nagyon rossz kapcsolatra számíthatnak.Bika barátom is volt,nagyon rossz volt.Eddig a halak jeggyel jöttem ki a legjobban,a tűzjegyüeket nem bírom.
2010. aug. 3. 15:14
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Skorpió vagyok, a barátom ikrek:) Jó párost alkotunk, hiszen mindketten szószátyárok vagyunk, és nem biztos, hogy egy Kuka természetű ember mellett kibontakozhatnék:) Kicsit gyerekes tudok lenni sok tekintetben, de ezt ő nagyon jól kezeli. Könnyen alkalmazkodunk egymás hangulatváltozásaihoz, bár néha hajlamos elszaladni a ló erre vagy arra:) Őszinte kapcsolat, bár néha hiányzik belőle a pezsgés, a szenvedély, a só, a bors és egyéb fűszerek:D Ekkor lehetne kicsit "skorpiósabb", de ezen hamar túllendülök:)
2010. aug. 3. 18:26
 19/28 anonim válasza:
100%
én is skorpio barátom ikrek(mint elözö=))) drámai a kapcsolatunk ö a legkomolyabb lassan 3éve vagyunk együtt néha sok a veszekedés utána meg honapokig semmi csak a szerelem és a szenvedély.
2010. aug. 3. 22:02
 20/28 anonim válasza:
100%
En vizonto vagyok a baratom meg bak....o bizonytalan sokmindenbe meg hamar lemond a dolgokrol...en meg epp az ellenkezoje....kitartok a dolgok mellet....nagy az onbizalmam...amugy jol megvagyunk...
2010. aug. 5. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!