Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A rákok és a halak tényleg...

A rákok és a halak tényleg jól kijönnek?

Figyelt kérdés
Szimplán csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2020. júl. 12. 16:34
 1/7 D-Mano ***** válasza:
72%

A rák még csak-csak kijön, de a halak inkább bent maradnak a vízben.

Ebben a vonatkozásban a tapasztalatok teljesen jelentéktelenek, mert az asztrológia még picit sem így működik.

Én pl. Halak férfiként legtöbbször olyan Rákokkal találkoztam, akikkel nem igazán jöttem ki jól. De tuti van egy csomó Halak, akinek legjobb barátja vagy élete párja került ki a Rákok közül.

2020. júl. 12. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Ki nem állhatom a halakat.
2020. júl. 12. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Főleg a nőket utálom. Még egy normális halak nővel sem találkoztam, pedig volt dolgom majdnem harminccal cal.
2020. júl. 12. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Elméletileg igen, de Halak pasi - Rák nő jobb páros, mint fordítva.
2020. júl. 12. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
En halak lany vagyok es van egy rak fiu akit ismerek, mi nagyon jokat tudunk beszelgetni, nyilvan vannak olyan dolgok, amikbe nem ertunk egyet, de jonak mondanam a baratsagunkat:)
2020. júl. 12. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én halak vagyok de a legtöbb rák sunyi... Elvagyok velük de azért vigyázok
2020. aug. 13. 00:44
 7/7 anonim válasza:
100%
Rák nő vagyok. Legjobb barátnőm halak, bár furi természet, így azt mondom, hogy elég bizonytalan a kapcsolatunk, de előtte teljesen meg tudok nyílni és önmagamat tudom adni. Anyósom is halak, furi kicsit ő is, de szövetségese vagyok pl. a Kos fiával szemben, aki mindig megmondja neki, hogy mit hogy csináljon és nem érti őt, én mindig megvédem őt ilyenkor. A halak sokszor érthetetlen a külvilág számára, én rezgük velük és megértem őket.
2023. jún. 5. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!