Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz jegyű férjetekről,...

Szűz jegyű férjetekről, párotokról mondanátok pár szót?

Figyelt kérdés
Milyen vele együtt élni?
2020. júl. 8. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
nem
2020. júl. 8. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:
39%

Az én szüzem: perfekcionista rendmániás, amit túlkompenzál azzal, hogy neki se kezd a takarításnak, mert úgysem lesz tökéletes. :D A saját szekrényében viszont olyan rendet tart a ruhái között, hogy le a kalappal.

Mindemellett zenész, néha órákon keresztül képes ugyanazt a dallamot gyakorolni, hogy tökéletes legyen.

Az elképzeléseihez ragaszkodik, és bizonyos dolgokban meggyőzhetetlen, csak higgadtsággal és észérvekkel van esély meggyőzni. Ha téved, nem ismeri el. Soha.

Nem erőssége a szenvedély és a romantika, de jó szerető.

2020. júl. 8. 21:40
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

Apám szűz: alkoholista, be nem áll a szája, ugyanazt a sztorit tizedjére is ugyanazzal az átéléssel mesél, lusta, szar poénjai vannak, jó a logikája csak nem szokta használni.

Ez szerintem nem horoszkóptól függ, egyszerűen csak ismerd meg a párod és ne vegyél tudomást ezekről.

Amúgy kevés szűz csillagjegyű embert ismerek mégis egyetlen egy olyan tulajdonságot nem tudok mondani, ami mindegyikben meg van.

2020. júl. 8. 21:45
 4/16 anonim ***** válasza:
34%

Az enyém is rend és tisztaságmániás, és baromi nagy mázlim van vele mert gyönyörű tisztára nyalja a lakást minden nap.

Én is szűz jegyű vagyok de a rendmánia belőlem ezen a szinten kimaradt.

Kissé szarkasztikus, kötekedő, más szemében a szálkát is, számító, de emellett nagylelkű és családcentrikus, segítőkész.

2020. júl. 8. 21:49
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

3/4

Már megbocsáss, én elhiszem, hogy jóhiszemű vagy, de ellentmond a biológia törvényeinek, hogy apád szűz...

2020. júl. 8. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:
59%
Apám is szűz.Hipchonder.Mindenféle betegséget képzelt be magának.Ő tudja.Aztán semmi komoly baja nem volt.A család nő tagjaival végeztette el a nehéz fizikai munkákat.A gyomra és az idegrendszere gyenge a szűznek.Rendkívül kritikus mindenkivel.Ha őt kritizálták vérig sértődött.Kiváncsi is.Mindenbe bele okoskodik.Dührohamot is kapott már néhányszor.Üti veri a családot ordítozik alpári módon.Nem iszik.Józanbolond.Csak neki van igaza.Szörnyű.Bizalmatlan.Csoda hogy anyám nem vált el.Meggyanusította őt is mindenféle férfival.
2020. júl. 8. 22:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy menekülni kell tőlük... 😀 Nagyon sok ezekből megvan az én szűzben is.
2020. júl. 8. 22:49
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
A férjem aszcendense szűz. Iszonyú pedáns, állandóan takarít, rendezkedik, ragyog a lakás mindig. Kicsit kényszeres, csak akkor nyugodt ha minden rendszerezve, személyreszabva, precízen beállítva van. Nem szeret veszekedni, elég higgadt és észérvekkel meg lehet győzni, viszont a hibáját elismerni nem annyira szereti, hajlandó végső soron de igyekszik elkerülni. Keményen dolgozik, lapátolja haza a pénzt viszont nem szeret spórolni, képes százezreket elkölteni egy nap ha olyanja van. Elég sötét humora van, sokszor hiába vicces azért elég sértő tud lenni. Kritikus, ha nem rendesen csinálok meg valamit akkor belém köt és többségében igaza van de ez idegesítő. Eléggé minimalista ami a lakást illeti és ezen össze szoktunk különbözni; szerinte csak a funkciót ellátó bútoroknak van helyük a lakásban, dekorációra semmi szükség nincsen. Kicsit antiszociális, simán elvan úgy, hogy órákig nem szólunk egymáshoz hiába ülünk mindketten a nappaliban, mondjuk nekem sincs igényem a folyamatos pofázásra.
2020. júl. 8. 23:01
 9/16 anonim ***** válasza:
22%

Amúgy, skacok.

Nem. A. Csillagjegyek. Határozzák. Meg. Valaki. Személyiségét. Fogjátok. Már. Fel.

2020. júl. 8. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
Jó utolsó, felfogtuk, köszi de ennyi erővel akkor pl a vallások is marhaságok hiszen mindenki másban hisz és mindenki szerint más teremtette a világot... Hadd “higyjen” már mindenki abban amiben akar, megengeded? 🥺
2020. júl. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!