Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfi (24) és halak...

Skorpió férfi (24) és halak nő (32) milyen kapcsolatra számíthat?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 15:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

6os , te egy ritka bunkó vagy. Tudod, ha lenne asztrorasszizmus, Te lehetnék az éllovasa.

Meg az is látszik, hogy nem is ismered mélyebben a csillagjegyeket, mert a rák - halak - skori kb egy tégelyen mozog, hasonlítanak alaptulajdonságaikban...Tehát , amit a Rákról írsz ( egyébként nagyon helytelenül) úgy annak a Halakra is illene kell.

2020. júl. 2. 18:41
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
A kérdésre : Skorihoz a Rák illik, ...a Halakat simán le tudja alázni .+ korkülönbség is bejátszik, mint nehezítő tényező.
2020. júl. 2. 18:43
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
A skorpió a rákot is megeszi reggelire. Én amit láttam, sok pár alapján a skorpió egy másik skorpióval vagy nyilassal vagy esetleg kossal maradt meg 40 + évig együtt.
2020. júl. 2. 19:12
 14/23 anonim ***** válasza:
53%
Ja meg elfelejtettem a bikát írni
2020. júl. 2. 19:13
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
Off 10 11 ok gondolom rákok vagytok ti is errol jut eszmbe hogy a sértődékenységet kihagytam. Minden rák egy gyökér és nem véletlenül a legjobban rühellt jegy a zodiakusbol. en nem itelek el senkit de az összes kiállhatatlan ember akit eddig ismertem rakocska vilt most is epp harcan allok egy ostoba gondolkodni keptelen idiotaval aki meg ugyis zaklat hogy en szarok ra
2020. júl. 2. 20:25
 16/23 anonim válasza:

Relatív, hogy ki melyik jegyet utálja legjobban, de személy szerint sosem hallottam még, hogy a rákokat. Ikrek, skorpió, esetleg kos vagy oroszlán. De azért csillagjegy alapján így beszélni másokról elég bunkó dolog, különösen, hogy az ember horoszkópja nem annyiból áll, hogy rák a napjegye. Ha az aszcendens erősebben érvényesül, és az nem rák, akkor már nem is teljesen “minősül” rákkal az illető. Egyébként megkérdezhetem, hogy neked mi a napjegyed? :)

2020. júl. 2. 21:56
 17/23 anonim válasza:

*ráknak

Elírtam, bocsi.

2020. júl. 2. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:
79%
15. Klinikai eset vagy. Pszichológust javasolnék. Őszintén.
2020. júl. 2. 22:44
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

♒️ 16

15 okkké megyek köszi a javaslatot!

2020. júl. 2. 23:17
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Skorpió, én Nyilasként jól ismerem a te pozitív tulajdonságaidatés azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz az ilyen nőkkel, mert rengetegszer hazudnak, megjátszák magukat, anyagiasak, nem bíznék meg bennük.
2020. júl. 2. 23:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!