Ikrek nők hogy tudnak ennyire beszélni egyfolytában?
"Úgy tudom ikrek nők nagy szeretnek beszélgetni"
- honnan tudod úgy? Olvastad a Nature-ben?
Mert kíváncsiak vagyunk, imádunk pletykálni, jók a kommunikációs adottságaink, és úgy véljük, a folyamatos kapcsolattartás fejezi ki egy kapcsolat mélységét.
de lehet, hogy ez csak én vagyok, és nem azért, mert véletlenül pont Ikrek vagyok. :)))))
Ikrek vagyok, csak arról kérdezek, ami érdekel. Jó beszélgetni, de nagyobb hallgatóság vagyok. Viszont attól megfájdul a fejem ha 0-24-ben kell valakit feleslegesen hallgatni. Szóval én se fosom feleslegesen a szavakat, felesleges is.
Ki nem állhatom a felesleges beszélgetéseket, inkább legyünk csendben, mint hogy azt hallgassam, 1 héttel ezelőtt mit evett az illető, vagy hogy vett kaját az állatának.
Munkahelyen is csak akkor beszélek, amikor kell, zavar is a felesleges locsi-fecsi, a pletykázás meg főleg.
Soha nem érdekelt Marika és Sanyika magánügye Julika, Margitka és János szájából.
Majd Sanyika meg Marika elmondja, ha akarja.
A kibeszélést meg főleg gyűlölöm, meg a felesleges kárörvendést.
Szeretek beszélni, de nem állandó jelleggel és mindig csak hasznos információkról, valamint nem arról, hogy a negyedik munkatárs nem műzlit, hanem szalonnát eszik reggelire...
Kifutok a világból a felesleges hablatyoktól.
Szóval ez inkább személyiségfüggő XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!