30 éves kortól az aszcendens számít? Magyarázatot is kérek.
10-es vagyok:
Őszintén nem vagyok asztrológus, szóval lehet, hogy ezért nem hallottam még arról, hogy az aszcendensünk eltűnne/gyengülne 30 éves kor felett.
Az aszcendens, (pont úgy mint a többi jegyünk) a személyiségünk része, így nem hiszem, hogy változna az évek során. Azt el tudom képzelni, hogy a Napjegyünk előtérbe jut, de amíg emberek között élünk és beszélgetünk másokkal az aszcendensünk mindig jelen lesz.
Amikor valamelyik jegyünk jobban előtérbe kerül, az inkább a bolygók mozgásának köszönhető, mintsem saját magunknak.
Sajnálom, hogy nem tudtam egyenes választ adni a kérdésedre, sajnos csak önerőből tanulom ezt, de remélem, hogy valamennyire segítettem.
Szia igen, ez igy igaz. Eleinte a nyers alapjegyedként viselkedsz, majd a szemelyiseged eresevel feloltod az aszcendenst, mint egy alkalomhoz illo ruhat, es igy tudsz mozogni a tarsadalomban.
Nalam ez volt. Nyilas nő vagyok merleg aszcendenssel.
30 eves korodban arra fokuszalj, ahol a Szaturnuszod all. Mert akkor ter vissza a szuletesi poziciojaba, ezt a tranzitot Szaturnusz visszateresnek hivjak.
Az aszcendens pedig az I. Haz csucsa az asztrologiai kepletben. Ha nem all az I. Hazban egitest, az aszcendens nem a szemelyiseg resze. Az I. Haz a Kos archetipus gyakorlati megvalosulasi terulete, tehat ahogy felveszed a harcot a kulvilaggal, illetve ahogy a kulvilag provokal. Ha mondjuk Ikrek az aszendensed, akkor hulyekent kezelnek, ha Bak, akkor lustakent stb. A karmikus feladat az ASC es a DSC jegyei kozott megtalalni az egyensulyt.
Nem mindenki 30 évesen vált át, lélekfüggő az aszcendens.
Ikrek vagyok, Skorpió aszcendenssel, 19 éves korom után kezdett jelentkezni az aszcendensem.
Nem tudom ti ezeket honnan olvassátok vagy mi van.
"Gyerekkorban" jelentkezik az állatövijegy, bizonyos kor/érettség után pedig átfordul az aszcendensbe.
100+ könyv leírja ugyanezt, talán pont nem a topikokat kellene bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!