Oroszlán anyukák milyenek? Tényleg olyan kibírhatatlanok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 14:18
1/5 anonim válasza:
Csak 1 kölyökkori emlékem van a szomszéd barátnőimről akik tesók voltak és az oroszlán anyukájuk időnként,ha a tekintélyét megkérdőjelezték elborult az agya annyaira,hogy nekik ment még a forró vasalóval is összeégetve a karjukat..nem egyszer kötöttek ki az utcán,vagy pár házzal távolabb lakó rokonoknál..Mondjuk elég szélsőséges példa,de ha azt nézzük,hogy diplomás emberről beszélek,bp külváros és a férj azóta felkötötte magát elég beszédes úgy gondolom..
2/5 anonim válasza:
Fú első azért ez nagyon kemény. Nekem édesanyám oroszlán, szeret uralkodni, parancsolgatni, de nem vészes. Nehéz elviselni, amikor mindenbe beleszól, de többségében építő jellegű. Sokszor volt, hogy utólag kellett beismernem, hogy igaza volt. Halak/F
3/5 anonim válasza:
Azért mert egy anyuka erőszakos annak semmi köze,hogy ahozz,hogy oroszlán. Nekem anyukám ikrek és volt amikor csinált durva dolgokat.
4/5 anonim válasza:
Engem csipnek a kisdedek:)
Inkabb barati szemszogbol kozelitem meg oket es kepesek meghallgatni a magyarazatomat arra mit miert javaslok ugy ahogy javaslom
5/5 anonim válasza:
Én oroszlán anyuka vagyok és egész normális a gyerekeim szerint 😃🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!