Mondtok nekem csillagjegyeket akik alomparok lehetnek?
Figyelt kérdés
Köszii :)2020. jún. 19. 22:05
1/10 anonim válasza:
Azt hogy papíron szűzként a bikával és a bakkal lehetnék álompár azt ideírhatom neked, de a gyakorlatban egy kossal vagyok álompár ugyanis ez teljesen random.
2/10 anonim válasza:
Hali! Sok ilyen van a neten, és más oldalak, mas párokat írnak. De szerintem igazából a levegő jegyek és a föld jegyek a víz és a tűz jegyűekkel jönnek ki jól (egymással kevésbe), a víz és a tűz jegyűek pedig a levegő, és a föld jegyűekkel (egymással kevésbé)
3/10 anonim válasza:
Elméletben összeillek a Bakkal,Bikával,Halakkal és néhány helyen még a Rákot és a Skorpiót is írják.
A valóságban Szűz jegyű ként a Bakkal és Vízöntővel éreztem ezt.
5/10 anonim válasza:
Bármelyik, magán dolgozó jegyű és bármelyik, magán dolgozó jegyű alkalmas álompárnak. Megjegyzem, az asztrológia a felébredésről, és nem a további szellemi alvásról szól.
Nyugtass meg, kedves Kérdező, hogy 13 éves vagy.
6/10 anonim válasza:
Most olyan párokat írok a környezetemből, akik hosszú évek óta együtt vannak harmóniában:
bika-bak
oroszlán-skorpió
rák-bika
bika-szűz
rák-skorpió
nyilas-skorpió
Ebben van olyan páros, amelyik a nagykönyv szerint nem illik össze és lám.
8/10 anonim válasza:
Kos vagyok és a horoszkópos oldalak szerint a tűz jegyekkel és a levegőjegyekkel jövök ki. A valóságban azonban inkább a földjegyekkel (Bika, Szűz, Bak) és a vízjegyekkel (Rák, Halak, Skorpió) jövök ki. Talán mert a holdjegyem Skorpió.
9/10 A kérdező kommentje:
A holdjegyem nekem is skorpió és Rák nő vagyok.
2020. júl. 4. 23:21
10/10 anonim válasza:
szűz kos
oroszlán bika
vízöntő ikrek
nyilas kos
skorpió halak
mérleg kos
szűz halak
vízöntő bak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!