Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mondtok nekem csillagjegyeket...

Mondtok nekem csillagjegyeket akik alomparok lehetnek?

Figyelt kérdés
Köszii :)

2020. jún. 19. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Azt hogy papíron szűzként a bikával és a bakkal lehetnék álompár azt ideírhatom neked, de a gyakorlatban egy kossal vagyok álompár ugyanis ez teljesen random.
2020. jún. 19. 22:10
 2/10 anonim válasza:
70%
Hali! Sok ilyen van a neten, és más oldalak, mas párokat írnak. De szerintem igazából a levegő jegyek és a föld jegyek a víz és a tűz jegyűekkel jönnek ki jól (egymással kevésbe), a víz és a tűz jegyűek pedig a levegő, és a föld jegyűekkel (egymással kevésbé)
2020. jún. 19. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Elméletben összeillek a Bakkal,Bikával,Halakkal és néhány helyen még a Rákot és a Skorpiót is írják.

A valóságban Szűz jegyű ként a Bakkal és Vízöntővel éreztem ezt.

2020. jún. 19. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

Halak-Vízöntő

Kos-Oroszlán

:)

2020. jún. 20. 01:37
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Bármelyik, magán dolgozó jegyű és bármelyik, magán dolgozó jegyű alkalmas álompárnak. Megjegyzem, az asztrológia a felébredésről, és nem a további szellemi alvásról szól.

Nyugtass meg, kedves Kérdező, hogy 13 éves vagy.

2020. jún. 20. 06:10
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Most olyan párokat írok a környezetemből, akik hosszú évek óta együtt vannak harmóniában:

bika-bak

oroszlán-skorpió

rák-bika

bika-szűz

rák-skorpió

nyilas-skorpió

Ebben van olyan páros, amelyik a nagykönyv szerint nem illik össze és lám.

2020. jún. 20. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
mérleg-nyilas
2020. jún. 21. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Kos vagyok és a horoszkópos oldalak szerint a tűz jegyekkel és a levegőjegyekkel jövök ki. A valóságban azonban inkább a földjegyekkel (Bika, Szűz, Bak) és a vízjegyekkel (Rák, Halak, Skorpió) jövök ki. Talán mert a holdjegyem Skorpió.
2020. júl. 4. 23:20
 9/10 A kérdező kommentje:
A holdjegyem nekem is skorpió és Rák nő vagyok.
2020. júl. 4. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

szűz kos

oroszlán bika

vízöntő ikrek

nyilas kos

skorpió halak

mérleg kos

szűz halak

vízöntő bak

2020. aug. 1. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!