Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a baj ezekkel a csillagjegy...

Mi a baj ezekkel a csillagjegyekkel?

Figyelt kérdés

Múltkor akadt egy válási statisztika a különböző csillagjegyekről és nem tudtam nem észrevenni, hogy a kos és az ikrek - akár férfi, akár nő - az élen van. Vagyis szabadulni akarnak tőlük az emberek. A bika sem sok csillagjegy hosszú távú kedvence.

Zárójelben jegyzem meg, hogy a nyilastól és a skorpiótól válnak el a legkevesebben, férfiak és nők esetében is. A bakok és a mérlegek is igen kedvező helyen állnak.

2020. jún. 8. 10:53
 1/7 A kérdező kommentje:
* kezembe akadt
2020. jún. 8. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem láttam még ilyet. Belinkeled?

Én skorpió vagyok. Ha a másik fél is nyitott rá és teljesen jó társ vagyok, meghízható, hűséges, nincs szükségem másra, kalandozásra. De ez csak akkor van így, ha tényleg a másik fél is így viselkedik.

Bikával próbálkoztam egyszer. Ők eleve nem is akarnak nagyon semmilyen kötelezettséget vállalni, szeretnek kalandozni. Szóval talán azért. Ikreket nem is ismerek.

2020. jún. 8. 12:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Angolul van, ha nem baj. A divorce alatti táblázat volt számomra érdekesebb, de van olyan is, hogy ki kivel hajlamos összeházosodni. Pl. a rák az ikrekkel szeret házasodni, de elválni is tőle válik el a legnagyobb eséllyel. A nyilassal jön össze legkisebb eséllyel, de tőle nem akar elválni a leginkább.

Szinte mindegyik jegy a nyilassal és skorpióval akart együtt maradni legjobban.

Íme a link :

[link]

2020. jún. 8. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

De ez nem egy hivatalos statisztika. Csak beírta valaki valahonnan.

Azért megnéztem. Olyan kiugró eltérések nincsenek egyik jegynél sem, hogy abból messze menő következtetéseket le lehessen vonni. Nagyon hasonlóak a számok. És persze össze is kéne nézni, hogy mennyi házasságból. Mert ha pl. eleve több kos házasodott, akkor nyilván ott a válások száma is magasabb lesz, ha azonos arányokkal számolunk.

2020. jún. 8. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
egyetértek a 4.el,de ha téged érdekel,hogy miért "menekültek" el tőlük ennyien akkor csak a sima asztrológia jöhet szóba,a kos egy agresszív és magánakvaló jegy és az ikrek meg kétszínű. erre tudok tippelni.
2020. jún. 8. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
63%

"Múltkor akadt egy válási statisztika a különböző csillagjegyekről és nem tudtam nem észrevenni, hogy a kos és az ikrek - akár férfi, akár nő - az élen van. Vagyis szabadulni akarnak tőlük az emberek. A bika sem sok csillagjegy hosszú távú kedvence."

Jól látod! Ha nem tudod megoldani a problémáidat, akkor csak kreálni kell mesterséges kategóriákat, ami alapján lehet utálni bizonyos embereket, és bennük kell látni minden frusztrációnk okát! Pofon egyszerű, nem? A világtörténelem során már megcsinálták párszor, tőlünk nyugatabbra és keletebbre is, de azok nem sültek el jól. Most akkor a bika csillagjegyűeket utáljuk majd egy mondvacsinált indokkal. Hajrá, így kell ezt, emberiség! :)

2020. jún. 10. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
En bika vagyok 28 l eddig még csak 2 kapcsolatom volt ami amúgy hosszútávú tehát nem kalandoztam 😄😄 a jelenlegi parom 6 éve van o skorpió, amugy a bika elég hűséges típus általában
2020. jún. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!