Mi a baj ezekkel a csillagjegyekkel?
Múltkor akadt egy válási statisztika a különböző csillagjegyekről és nem tudtam nem észrevenni, hogy a kos és az ikrek - akár férfi, akár nő - az élen van. Vagyis szabadulni akarnak tőlük az emberek. A bika sem sok csillagjegy hosszú távú kedvence.
Zárójelben jegyzem meg, hogy a nyilastól és a skorpiótól válnak el a legkevesebben, férfiak és nők esetében is. A bakok és a mérlegek is igen kedvező helyen állnak.
Nem láttam még ilyet. Belinkeled?
Én skorpió vagyok. Ha a másik fél is nyitott rá és teljesen jó társ vagyok, meghízható, hűséges, nincs szükségem másra, kalandozásra. De ez csak akkor van így, ha tényleg a másik fél is így viselkedik.
Bikával próbálkoztam egyszer. Ők eleve nem is akarnak nagyon semmilyen kötelezettséget vállalni, szeretnek kalandozni. Szóval talán azért. Ikreket nem is ismerek.
Angolul van, ha nem baj. A divorce alatti táblázat volt számomra érdekesebb, de van olyan is, hogy ki kivel hajlamos összeházosodni. Pl. a rák az ikrekkel szeret házasodni, de elválni is tőle válik el a legnagyobb eséllyel. A nyilassal jön össze legkisebb eséllyel, de tőle nem akar elválni a leginkább.
Szinte mindegyik jegy a nyilassal és skorpióval akart együtt maradni legjobban.
Íme a link :
De ez nem egy hivatalos statisztika. Csak beírta valaki valahonnan.
Azért megnéztem. Olyan kiugró eltérések nincsenek egyik jegynél sem, hogy abból messze menő következtetéseket le lehessen vonni. Nagyon hasonlóak a számok. És persze össze is kéne nézni, hogy mennyi házasságból. Mert ha pl. eleve több kos házasodott, akkor nyilván ott a válások száma is magasabb lesz, ha azonos arányokkal számolunk.
"Múltkor akadt egy válási statisztika a különböző csillagjegyekről és nem tudtam nem észrevenni, hogy a kos és az ikrek - akár férfi, akár nő - az élen van. Vagyis szabadulni akarnak tőlük az emberek. A bika sem sok csillagjegy hosszú távú kedvence."
Jól látod! Ha nem tudod megoldani a problémáidat, akkor csak kreálni kell mesterséges kategóriákat, ami alapján lehet utálni bizonyos embereket, és bennük kell látni minden frusztrációnk okát! Pofon egyszerű, nem? A világtörténelem során már megcsinálták párszor, tőlünk nyugatabbra és keletebbre is, de azok nem sültek el jól. Most akkor a bika csillagjegyűeket utáljuk majd egy mondvacsinált indokkal. Hajrá, így kell ezt, emberiség! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!