Milyenek a skorpiók?
Én is skorpió vagyok,imádok más dolgával foglalkozni,de azt utálom,ha velem vannak elfoglalva,továbbá szeretem én irányítani a dolgokat,nem szeretem,ha mások dirigálnak nekem!Imádok vitázni,főleg mert tudom,hogy én vagyok a jobb!
Nagyon ki tudom ismerni az embereket és nem érdekel,hogy ők milyennek látnak engem.Akinek tetszem,tetszem,akinek nem,nem.Ja,és utálom,ha megpróbálnak átverni,mert úgyis rájövök!Egyébként imádok nevetni és olyan emberekkel lenni,akiket szeretek!Akiket utálok,azokkal szeretek vitatkozni...
én is skorpió vagyok. sokan mondják hogy a skorpió lázadó, én is az vagyok, de inkább belülről és nem mutatom ki. az igazságtalanságot én sem bírom elviselni főleg saját magammal szemben. ha valakit megszeretek, legyen barát vagy fiú nagyon ragaszkodom hozzá, szenvedélyes és néha túl érzelmes vagyok és a természetfeletti dolgok megszállottja vagyok. nem tartom magam nehéz esetnek, dehát ezt mások véleménye tudja igazolni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!