Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért mondják, hogy a skorpió...

Miért mondják, hogy a skorpió és a rák osszeillik, miközben a skorpió egy erős, magahoz hasonló természetű embert keres?

Figyelt kérdés
A rákot inkább gyengének tarja nem?

2020. jún. 16. 05:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát én úgy mondanám, egy idő után fárasztó... Mi inkább mélyen érzünk (tehát igen igenis sok érzésünk van), de nem mutatjuk ki sűrűn. Nem szeretjük a sírást és a gyengeséget. Viszont abból a szempontból meg jó páros lehet,hogy a skorpió védelmezni akarja akit szeret. A rak szerintem pont olyan akit lehet védeni. Volt pár rákkal kalandom (én nő vagyok) és egyebeként vonzódunk egymáshoz. De hosszútávon én nem tudnám elvisleni az eddigi tapasztalatok alapján.
2020. jún. 16. 21:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem Rákban jobb a nő mint a férfi.. Talán egy Rák nőnek még elmegy, ha néha túl érzelmes vagy nemtudom. Pasiban lehet kicsit visszataszító egy idő után.
2020. jún. 16. 22:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Milyen személyiséget keres akkor egy skorpió?
2020. jún. 16. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!