Miért mondják, hogy a skorpió és a rák osszeillik, miközben a skorpió egy erős, magahoz hasonló természetű embert keres?
Figyelt kérdés
A rákot inkább gyengének tarja nem?2020. jún. 16. 05:35
11/13 anonim válasza:
Hát én úgy mondanám, egy idő után fárasztó... Mi inkább mélyen érzünk (tehát igen igenis sok érzésünk van), de nem mutatjuk ki sűrűn. Nem szeretjük a sírást és a gyengeséget. Viszont abból a szempontból meg jó páros lehet,hogy a skorpió védelmezni akarja akit szeret. A rak szerintem pont olyan akit lehet védeni. Volt pár rákkal kalandom (én nő vagyok) és egyebeként vonzódunk egymáshoz. De hosszútávon én nem tudnám elvisleni az eddigi tapasztalatok alapján.
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem Rákban jobb a nő mint a férfi.. Talán egy Rák nőnek még elmegy, ha néha túl érzelmes vagy nemtudom. Pasiban lehet kicsit visszataszító egy idő után.
2020. jún. 16. 22:44
13/13 A kérdező kommentje:
Milyen személyiséget keres akkor egy skorpió?
2020. jún. 16. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!