Rák nő és rák férfi mennyire passzol össze?
Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata? Előre is köszönöm!2020. máj. 23. 10:39
1/12 anonim válasza:
Nem a csillagjegyen múlik az ilyen szerintem.
2/12 anonim válasza:
ezt a csillagok allasa nem fogja megmondani neked. ez egy alaptalan baromsag, ne ezalapjan valassz part
3/12 anonim válasza:
Ez nem függ össze a csillagjegyekkel, ez rajtuk múlik
4/12 A kérdező kommentje:
Én sem gondolom úgy, hogy ezen múlik, illetve nem ez alapján választok párt.
Puszta kíváncsiságból érdekelt volna ez a fajta megközelítés.
2020. máj. 23. 12:29
5/12 anonim válasza:
#4 ertelmetlen ezzel foglalkozni, semmilyen hasznalhato utmutatast nem fog adni. az egesz spekulacio es altalanositas
6/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyire passzolunk..:) de 35 éve ismerem,és 33 éve vagyok a felesége.Én sokkal tipikusabb Rák vagyok, romantikus, hűséges, csendes,sértődékeny...Ő elég érzelemmentes,kevés humorérzékkel, roppant nyugodt, alapos ,preciz, lassú..de ő is sértődékeny.Kerüli a konfliktust...mindenkivel szeretne jóban lenni, talán ezért.Én sokkal zárkózottabb vagyok..
7/12 anonim válasza:
#6 valasza pontosan illusztralja, mennyire semmi ertelme az egesznek. elvileg mindketten rakok, megis szoges ellentetei egymasnak bizonyos dolgokban.
8/12 A kérdező kommentje:
Kérlek értsd meg, hogy nem az értelmét keresem és én magam sem hiszek benne, nem bújom az újságok ezen rovatait, nem ezek szerint élem az életem. Egész egyszerűen érdekeltek volna a pont ilyen tapasztalatok, legyen az akár szöges ellentéte az ezoterikus sztereotípiáknak. Ha érdemben nem tudsz válaszolni a kérdésemre, inkább ignoráld. Információt szerettem volna gyűjteni, nem azt hallgatni mekkora baromság az egész.
6-os válaszoló: Köszönöm szépen a válaszod! :)
2020. máj. 23. 13:19
9/12 anonim válasza:
Garnéla, vagy királyrák?
Esetleg ászka?
10/12 anonim válasza:
Lesz ott ollocsattogtatas teliholdkor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!