Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák nők ti milyen párra,...

Rák nők ti milyen párra, férjre vágytok ? Mi nektek az álomférj ? Kérlek bőven írjatok korral együtt !

Figyelt kérdés

2020. máj. 19. 15:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyja meg a saját terem, érezzem magam biztonságban mellette minden téren, de főként az érzelmi biztonságra gondolok. Igazából ez a kettő az, ami nálam összeegyeztethető a rák jegyemmel, a többi teljesen ettől független.

24

2020. máj. 19. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A horoszkópom rák, de egyáltalán nem vagyok se romantikus, se gondoskodó, se családcentrikus és főleg nem érzékeny típus, szóval nekem egy olyan ember a tökéletes társ, mint a párom. Határozott, de nem elnyomó, intelligens, önazonos, humoros, figyelmes, de nem romantikus, igényli az énidőt, van saját hobbija, baráti köre. Gyereket ő sem akar és én sem. Nem különösebben bújós, ahogy én sem. Szarkaszikus a humora, mint nekem is és szeretjük ugratni, oltogatni egymást. Nem féltékeny, nem ad okot féltékenységre, annyira nem, hogy simán elutazunk egymás nélkül minden évben legalább egyszer a sok közös mellett, egyenes jellem, aki nem babusgat, hanem hagyja, hogy egyenlő társ legyek mellette.
2020. máj. 19. 17:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én “ álompasim” határozott, de kedves, életcélja van. Nem telepszik rám, nem sziruposan romantikus, egyenes, kommunikatív, őszinte. Szereti a szexet és nem állt meg a tudománya a 69nél.

Nem háztartási alkalmazottat keres, hanem társat,partnert; ugyanis a Rák a legtöbb jellemzés szerint állandóan süt, főz, tehát igazi konyhatündér. A nagy fenét.

Mi Rákok kényelmesek vagyunk, és amikor kedvünk van, akkor ezt -azt megfőzicskézünk, de egyébként urban legend a nagy konyhaimádatunk.

2020. máj. 19. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg az álompár érdekel, hogy milyen legyen:humoros, megerto, a hangulatvaltozast tudja kezelni, vegyen komolyan, határozott, mutassa ki az érzelmeit.
2020. máj. 19. 21:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Mármint álompasi, férj. :)
2020. máj. 19. 21:58
 6/13 anonim válasza:
72%

Ez nem csillagjegytől függ, nincs konkrét oka, miértje. Befolyásoló tényezők viszont annál inkább.

Gyerekkor, családi háttér - Lehet, hogy a megszokott környezet kell a nőnek, főleg azoknál, akikre otthon sok figyelmet fordítottak. Előfordulhat, hogy egy olyan nő, akivel gyerekkorában nem sokat törődött a családja, úgymond apa - helyettesítő, korkülönbséges párt keres.

Tudományos megállapítások is vannak, hogy mi befolyásolja az embert az álomféfri vagy álomnő képének kialakulását, például az Elektra-komplexus, vagy férfi megfelelője, az Ödipusz-komplexus.

2020. máj. 20. 17:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha sztereótipikus rákot szeretnél,akkor inkább azt írd,hogy a holdja legyen rák.Amúgy,ha ilyen tipik "anyukás" nőt szeretnél,akkor a bikát mondanám inkább.Azt szokták mondani,hogy az a horoszkópba a tipik anyuka.
2020. máj. 25. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

En rak vagyok oroszlan holddal de az elottem levot megerositenem, en a kapcsolatomban inkabb a holdjegyem beli jellegzetessegeket latom megnyilvanulni mint a napjegyemet.

Volt anyosomjeloltem rak napjegyu holdu es merkuru ember volt ( szamomra tulontul sok volt, rovid ido utan ez a csopogosseg mar inkabb keseredesse valt)

O a csaladjat olyan szinten ellatja hogy az mar borzaszto De akinek erre van igenye annak tetszhet. Nehezen enged ki barkit is a kis olloi kozul, a gyerekei unokai a mindene. 30 eves gyereknek otthon takaritva a szobaja, elere vasalt farik, kaja ejjel nappal. A 30 eves gyerek ejszaka gyere haza, hol alszol kisfiam stb stb. Igazi tyukanyo tipus, otthon viszont a bak ferje mellett IS o dirigal. A bak ferj mindenhol mashol. De otthon egy csicska a ferje szoszerint. Ha mi telefonon osszevitatkoztunk a fiaval kepes volt kikapni a telefont a gyereke kezebol es engem felkerdezni mit kepzelek en hogy beszelek a fiaval, neki allt feljebb mikor mondtam hogy a 30 eves kisfianak a szegyene ha felnott ferfikent 1.kikapja valaki a telefont a kezebol 2. Ez az anyja 3. Nem kepes rendezni a konfliktusait es az anyukaja feljogositva erzi magat arra hogy beleugasson

Nagyon hagyomanyos asszonytipus volt o egyebkent, a haztartast is regi falusi modon vezette, a butorok is a ruhazkodas is mind mind nagyon hagyomanyos modon voltak elrendezve. A frizuraja, a sminkje stb.

O hetente felvetette a ferjevel a szonyeget es szodabikarbonal szorogatta a 20 eve kitaposott, kikopott szonyeget mert szerinte utana olyan lesz mint az uj. Meghalt volna inkabb minthigy barmit is lecsereljen. Sajnos a rak jegyre jellemzo betegseg is megjelent nala de meggyogyult, viszont azota is ezzel martirkodik, es erzelmileg manipulalni probalja az embert.

Nagyon segitokesz, baratsagos, beszedes de ha hagyod nagyon konnyen a fejedre no es utana a visszajara fordul a sok sok pozitiv tulajdonsaga.

Tobb rak jegyut is ismerek de ez a no volt aki izig verig rak jegy tulajdonsagait kepviselte.

2020. szept. 3. 11:01
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó, én nem vagyok beszédes, és a rátelepedés, tyúkanyóskodás se jellemző rám ebből a leírtakból Pedig én is Rák vagyok Rák ascendenssel..
2020. szept. 3. 11:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, az asztrológia sokkal sokkal több, mint a jegyek így önmagukba.Én például bika aszcdenszű vagyok, a bika aszcdensz híres a " földies" szem színéről, de neptun dominált vagyok.A jegyek hatnak egymásra, emiatt szoktak olyasmiket írni, hogy Vénuszi bika/neptuni bika/merkúri bika stb., (ezt főleg asztrológusoknál látni)Például nekem szűz a holdam, a szűz híres arról, hogy könnyen megbocsát, még akkor is, ha nem érdemli meg a személy.Viszont van egy nyilas napom, ami híres az önfejűségről.A vénuszom és a marsom is skorpíóba van, ez titokzatosságot adna, csak hogy a holdam a 4. Házba van.A negyedik házat az oroszlán uralja, az oroszlán "bolygója"(csillagja) a nap.Minden a nap körül forog, így az oroszlán híres arról, hogy egyfolytában a figyelmet akarja.Tehát az érzéseimet szeretem világgá kürtülni...Ne csak egy két jegyet nézz.A rák amúgyis gyenge, mint nap jegy, aszcdensz pedig inkább az, hogy téged hogyan láttnak.
2020. szept. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!