Mi a véleményetek a Szűz Nőkről ill. Férfiakról?
Én 22 éves szűz lány vagyok. Nyilas pasimmal 3 éve viharos kapcsolatban:)
Szó szerint! Tény hogy teljesen különböznek viszont az ágyban ilyen tüzes partner kell egy szűz nő mellé...szerintem. Amugy meg egy szűz-nyilas páros is működhet egy jó adag toleranciával.
Hogy milyen vagyok?
Hát igen:
1. imádok kritizálni
2.szeretek pletykálni, jól informált lenni
3. mindig vidám és optimkista-és tényleg mindig felviditom a környezetembe lévőket
4. igaz az hogy a szűzek szendének tűnhetnek de igazi vadmacska lakozik bennük, csak sok türelem kell hozzá
5. Igen, fontos a pénz
6. Imádom a gyerekeket, és valahogy meg is találnak
7.Döntésképtelenség, határozatlanság
8. Nagyon erős vonzerő, erős pozitiv kisugárzás,
9. Különleges szépség...nem a papirformaszerinti:)
10,Nem hűséges, ha nem kapja meg a párjától amire vágyik...nem szakit hanem más társaságát is igébnybe veszi:) (több szűzre is jellemző az ismeretségi körömben)
11. Kiváló beosztott, jó munkerő
12. Hatalmas fantázia
13.Együttérzőek
14.OKOSAK
07-30 00:20 írásához:
"száraz,sótlan,tudálékoskodó,a szart is megenné, annyira anyagias, kioktató, felszínes, elalszom mellette, néha kedveskedő. maximalista. magáterőltetős. az összes szűznő ilyen akit ismerek, mindegyikkel rosszba vagyok."
A volt nőm szakasztott ilyen volt. Ezen tulajdonságai miatt van "volt" státuszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!