Ikrek jegyű nő mennyire hűséges? valakinek tapasztalata róla? Tényleg kettős személyesège van?
Nekem volt 2 évig pasim de sose csaltam meg. Viszont utáltam hogy mindenert számonkert,nézte az uj ismerőseim es kérdezte hogy ez es az kicsoda, miert köszönsz ennek a kisbzinak az utcán, stb.... máshoz mentem a szakitás után és egy veszekedés során a képébe vágtam hogy ő jobb. Csúnya dolog volt de ő kezdte.
17/l, ikrek
Én ikrek jegyű vagyok,még nem volt párkapcsolatom, de asszem, hogy az ikrek pont a két véglet embere; hogy vagy csapong, vagy pedig, ha megtalálja azt akivel tényleg őszintén szerethetik egymást, akkor pedig viszont a leghűségesebb. Én valami ilyet olvastam róla.
Meg szal pl szerintem is személyiségtől is függ, szal emberenként is lehet változó, hogy ki milyen.
De ha éppen ikrek-jegyűvel fontolgatod összejönni, akkor szerintem adj neki egy esélyt mindenképpen; +még: csillagjegyenként is bárki megcsalhat bárkit, tehát attól függetlenül is. Meg ha szeretitek egymást,akkor miért ne jöhetnél vele össze; nehgoy már a csillagjegyéből adódóan ellökj valakit, akivel amúgy tök jó pár lehetnétek potenciálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!