Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az ikrek csillagjegy tényleg...

Az ikrek csillagjegy tényleg érzéketlen?

Figyelt kérdés
Én magamon azt veszem észre nőként .
2020. máj. 11. 14:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
#10 amúgy mégis milyen jogon mondod meg hogy ki milyen?
2020. máj. 11. 23:28
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Mindössze egy ikrek jegyűt szoktam "tanulmányozni" hosszasabban. (Volt ismerősöm.) Tudja az Ég, hogy mikor hányadán áll vele az ember...

Az illető tulajdonságai nem lehetnek mérvadóak, mert TELJESEN KIISMERHETETLENNEK TARTOM.

Már nagyon beleuntam a megfigyelési kísérletekbe... minél kevesebbet gondolok rá, minél kevesebbet érintkezünk, annál jobb és egyszerűbb/nagyszerűbb az életem.

Egy másikat pedig még nem volt alkalmam mélyebben megismerni, mert eljött a koronavírusos időszak és vele együtt a személyes találkozási lehetőségek jelentős beszűkülése.

2020. máj. 12. 04:46
 13/20 jdfGabrella ***** válasza:
58%
Nem
2020. máj. 12. 12:49
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

Ismerek egy ikrek jegyűt... és én is csak azt mondhatom, hogy "minél kevesebbet gondolok rá, minél kevesebbet érintkezünk, annál jobb és egyszerűbb/nagyszerűbb az életem."

Rettentő idegesítő, és igen, érzéketlen, és bár nincs benne rosszindulat, meg a közös hobbik kapcsán érdekes ember, nem unalmas, eleinte kifejezetten jó társaság...., azonban hogy is mondjam... Annyira képtelen alkalmazkodni vagy csak kisebb kompromisszumokat kötni, annyira erőlteti másra a saját elméleteit, hogy egyszerűen egy idő után az ember feladja és inkább kerüli. Párkapcsolatra meg főleg nem "való"... már ha a párja vágyik néha egy-egy őszinte ölelésre, na akkor jobb ha nem Ikrekkel kezd... Fagyos, mint egy fagyosszent.

2020. máj. 13. 09:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Nyers, nem érzéketlen. Csak kevés önismeret és kevés gyakorlat miatt gondolod ezt magadról.
2020. máj. 13. 11:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Azok. Exem ikrek, sosem foglalkozott velem.
2020. máj. 14. 03:15
 17/20 anonim ***** válasza:
47%

érzéketlen? úgy kinyalom bármelyikőtök pináját hogy beszartok

ikrek, 23/F

2020. máj. 14. 03:33
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg rosszabbak és lekezelőbbek vagytok mint a rasszisták.
2020. máj. 14. 10:25
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Férjem ikrek. Nála jobb férjet nem is kívánhatnék. Apának is csodálatos. A gyerekek imádják. Intelligens, házias, családcentrikus.
2020. jún. 3. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem hinném, hogy ez befolyásolná.
2020. jún. 5. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!