Mit gondoltok a drakonikus asztrológiáról?
1) Mélységeiben itt a Gyakorin asztrológiáról nem nagyon cseveghetsz el. Mert trollok, jószándékú szkeptikusok és "újsághátulja-horoszkóp-hívők" lepik el a fórumnak ezt a kategóriáját. Vagyunk néhányan (pl. én), de túl kevesen, akik ismerik az asztrológia valódi működését, de messze állnak az asztrológus képességeitől, és nagyritkán felbukkan 1-2 asztrológus is- tényleg ritkán.
2) Az azért érdekelne engem, hogy mi ez a drakonikus asztrológia. Tudnál linkelni róla (akár angol is belefér) weboldalakat??
itt egy kalkulátor.
“Sokak szerint a drakónikus asztrológia az előző életünkkel van összekötve, de van aki szerint a lelkitársunk mutatja meg”
Kedves harmadik válaszoló köszönöm hogy időt szántál rám először is! :)
A “rendes” adataim:
Ikrek nap, rák hold, ikrek merkúr, rák szaturnusz, és ikrek lilith mind a 10. házamban vannak ami szintén ikrek mivel szűz az aszcendensem.
ikrek vénusz a 9. házban, rák mars a 11.ben és szűz jupiter a 12. házban
nyilas plutó a 4. házban (sajnos)
remélem ennyi elég.
drakonikus asztrológiában;
bika nap/hold/merkúr/lilith és az ikrek szaturnusz a 10. házban
ikrek mars a 11.ben oroszlán jupiter a 12.ben
bak neptunusz és uránusz 5. És 6. Házban
skorpió plutó 4. Házban
oroszlán aszcendens bika 10. ház.
A nagyapám és unokatestvérem bika.
Anyám szűz hatalmas szűz stelliummal és oroszlán holddal (szintén szűz aszcendenssel) apám pedig kos skorpió holddal.
Most ahogy olvastam a kommented felnyitottad a szemem.
A nagyapám MB1 es focista volt, még Puskás Ferenc ellen is játszott és elmesélte, hogy amit a legjobban megbánt életében az az, hogy nem ment el Budapestre játszani amikor hívták, ahonnan még messzebb juthatott volna, mert nem akarta itt hagyni a családját. Azt tanácsolta hogy én ne fussak bele ugyanebbe a hibába. Nekem régóta az a tervem, hogy külföldön folytatom tanulmányaim után az életem, ez egyszerűen belém van kódolva, érzem hogy amíg itt vagyok amég a családom körül vagyok nem fogok tudni kiteljesedni az életemben. És itt ütközik a Rák hold. Nyilas negyedik ház (utazás) és a plutóm ami a 4. házban van és rossz fényszöget vet a holdamra.
Köszönöm. Mindig jó egy kicsit öntudatosabbnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!