Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Legszigorúbb-legengedékenyebb...

Legszigorúbb-legengedékenyebb szülők csillagjegyei?

Figyelt kérdés

Ez egy összetett kérdés

Olvasd el figyelmesen a kérdéseket

1.Melyek a legszigorubb legengedékenyebbek, sorrendben

2. Melyek azok akik a legjobban haverkodnak gyermekükkel

Ha nem hiszel ezekben ne írj hülyeségeket.köszi

2020. máj. 9. 08:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Végnap igen bocsi, a február 20 utáni pár nap a halakban.
2020. jún. 3. 21:17
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

Erdekes amit leirtal testverem halak vizonto holddal

Szornyu, befolyasolhato erzekeny de nagykepu tudalekoskodo......

O pont a ket jegy kozott szuletett...

2020. jún. 4. 09:25
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

Skorpió és halak a legszigorúbb szülők tapasztalataim szerint. Unokaöcsém anyja halak, egy érzelmi zsaroló, kétszínű, agresszív hárpia. Fizikailag és lelkileg is bántalmazta a gyereket, ha nem az volt, amit ő akart. Szerencsére már elvált a bátyám tőle. Egyik halak munkatársam is hazudozik össze-vissza, mindent eltúloz. Dolgozni azt nem szeret, de a szája bezzeg be nem áll. A kutyáját kennelben tartja és megveri, ha szerencsétlen ugat, mert unatkozik. Az unokája seggére is vert már rá nem egyszer. Talán 2 halak jegyű embert ismerek, aki normális. Csernus doktor is halak és meg lehet nézni milyen. Fiatalon drogos, orvosként ordibáló. Bajor Imre szintén halak és alkoholista. A legtöbb szenvedély beteg halak jegyű. Valahol olvastam, de el is hiszem tapasztalataim alapján.

Szüleim skorpiók. Anyu tipikus, apu nyilashoz közeli. Anyu akaratos, érzelmi zsaroló, szigorú. Ha nem az volt, amit ő akart, akkor megjátszotta, hogy rosszul van miattam. Hallgathattam, hogy meg fog dögleni, stb. Állandóan azzal foglalkozott, hogy osztálytársaimhoz képest milyenek a jegyeim. Csak a diploma ér valamit szerinte. Nem vagyok jól szocializált, mert alig játszhattam valakivel. A "nagy lovakkal" ne hintázzak a játszón, a cigánnyal ne labdázzak, ezzel ne játszak meg azzal ne. Ne hozd fel a barátaidat mert tönkreteszik ezt meg azt. A lakásban is azt hallgattam, hogy óvatosan mozogjak, mert véletlen elesek és szétloccsan a fejem a radiátornál. Szinte sehova nem mehettem. Apu valamivel lazább a nyilasnak köszönhetően.

2020. jún. 29. 08:07
 24/26 anonim ***** válasza:
80%
Folyt. Egyik tesóm nyilashoz közeli bak. Ő munkamániás, de nem szigorú apa. Bika jegyű bátyám az egyik legjobb apa, akit valaha láttam. A bikához közeli ikrekkel, rákkal és oroszlánnal is többségében jó tapasztalatom van. Én a vízöntőket is kedvelem.
2020. jún. 29. 08:10
 25/26 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti és utolsó! Nagyon jó válasz, ment a zöld

Kiváncsi lennék mi a véleményed a rákokról ,bakokról és az ikrekről!

Nagyon egyetértek veled a halakkal és a skorpiókkal, anyám hal, apám skorpió. Ordenáré emberek, anyám zsarolós,apám meg egy unalmas sértődékeny here.

2020. jún. 29. 11:01
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Legszigorúbb Bak

Engedékeny Rák, Halak

2020. szept. 1. 15:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!