Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Legszigorúbb-legengedékenyebb...

Legszigorúbb-legengedékenyebb szülők csillagjegyei?

Figyelt kérdés

Ez egy összetett kérdés

Olvasd el figyelmesen a kérdéseket

1.Melyek a legszigorubb legengedékenyebbek, sorrendben

2. Melyek azok akik a legjobban haverkodnak gyermekükkel

Ha nem hiszel ezekben ne írj hülyeségeket.köszi

2020. máj. 9. 08:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

Anyám skorpió, apám halak. Borzalmasan szigorúak voltak mindketten, soha sehova nem engedtek, nem voltak nyitottam semmire, a nem az nem volt akkor is ha észérveket hoztam fel arra, hogy nincs igazik, nem volt egyszerű felnőni mellettük, nagyon korlátozóak voltak és nem féltésből, hanem mert megtehették szerintük a szüleimként, többször is megkaptam hogy én a tulajdonuk vagyok...

Szűz vagyok, a világ leglazább szülője szerintem, nem izgulok túl semmit, meghallgatom a gyerekeket mindig, nem korlátozom őket csak mert én vagyok az anyjuk, mindent megveszek nekik akkor is ha nem feltétlenül voltak “jó” gyerekek, érdekel minden amit szeretnek és velük rajongok az utolsó butaságért is, képtelen vagyok a következeteségre(sajnos), igazi haverszülő vagyok ha lehet így mondani.

A férjem oroszlán, ő egy fokkal szigorúbb de őt sem mondanám annak a vasszigor szülőnek, ő is halál laza de ő követel és fegyelmez. Mellém azért kell egy tekintélyes szülőpár különben kiröhögnének a gyerekek minket. :D

2020. máj. 10. 10:34
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nem hiszel ezekben ne írj hülyeségeket.köszi"

Ha nem ertesz hozza, ne irj ki hulye kerdeseket, koszi.

Az 5. haz es annak az ura szamit amugy...

2020. máj. 11. 09:21
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, a 4. ház inkább.
2020. máj. 11. 09:59
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

Nekem ikrek es kos szuleim vannak..

Ok nagyon nagyon engedekenyek voltak, de ugy probaltak nevelni hogy a sajat hulyesegem aran jojjek ra arra hogy rossz vagy rosszra vezet amit csinalok es ez szerintem bejott... mindent megkaptam toluk, foleg Kos apukamtol igazan elkenyeztetett :)

En szigoru szulonek lattam EGY! Vizonto edesanyat, TOBB skorpio edesanyat..

Az oroszlan apuka meg szerintem nagyon jo szulo az en meglatadaim szerint es egyaltalan nem szigoru hanem JOL neveli a gyereket:)

En rak vagyok, negyedik es otodik hazas oroszlan jeggyel...

Nem vagyok egy nagy gyerek pesztras de valami oknal fogva az elso perctol fogva imadnak a gyerekek en nyuzhatom oket szamukra idegenkent is az anyukak meg elcsodalkoznak az egyaltalan nem kozvetlen gyerekukon mit le nem muvelek veluk 😃

Szerintem is szuz szulo lehet a skorpion kivul az egyik legszigorubb szulo....!

A bak az nem az elvan foglava a penz keresessel....😃

2020. máj. 13. 09:17
 15/26 anonim ***** válasza:
32%

Nekem halak a horoszkopom es Anyukamnak is.

Konkrétan könyörögnöm kell, hogy elengedjen valahova és nagyon szigorú( bár 03.19-én született és sokan mondták, hogy akik határnapon születtek azokban más csillagjegy erős( itt a KOS) szoval inkabb kos mint halak)

Apukám Bika, bár már elváltak Anyukámmal és ő felfogja, hogy emlékekre vágyom, nem úgy mint anyám, szóval a lényeg, hogy tapasztalatom szerint a Bikák engedékenyek.

De ez nagyon függ a neveltetéstől is és mivel én halak vagyok , BIZTOS NEM LESZEK OLYAN SZULO MINT ANYAM, USSETEK MEG HA IGEN

Engedekeny szulo : Bika szuz, és pár Kos és Mérleg.

Tapasztalataim szerint.

2020. máj. 15. 20:44
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Az oroszlánt megtudom erősíteni, anyam😂
2020. máj. 17. 22:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nemcsak a napjegytől függ. Minden csillagjegyből láttam már szigorú és laza szülőt is. Én a halak nőket ki nem állhatom.
2020. jún. 3. 16:00
 18/26 A kérdező kommentje:
én is utálom őket.
2020. jún. 3. 17:13
 19/26 anonim ***** válasza:
75%
A halak nőkkel addig nincs gond ameddig nem a vízöntő kezdőnapjához közel születtek. Akkor viszont párosul bennük a végtelen pesszimizmus és kisebbségi komplexus a vízöntő utálkozó, fellengzős, beképzelt stílusával. Na az egy boszorkányt eredményez.
2020. jún. 3. 17:19
 20/26 A kérdező kommentje:

utolsó!

a vízöntő kezdőnapja január 20, nem véletlenül vízöntő végnapjára gondoltál?

amúgy szerintem az elkosult halak is (március közepe fele) is ocsmányak, mivel gyenge jellemük párosul a makacssággal és önfejüséggel

2020. jún. 3. 20:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!