Ket ilyen parost ismerek az egyikuk az exem es az o volt exe 😂 volt.
Az unalom megette az egesz kapcsolatukat, mar ez ido alatt is velem (is) csalta a szuz baratnojet. Evekig egyutt voltak de allandoan veszekedtek, a szuz baratnoje kritizalta mindenert mindig xar kedvu volt vergodott, mikor szetmentek akkor meg a szuz csaj anyja is ugy gondolta hogy majd o kibekiti oket, de a bika exem eghez tul makacs es hedonista jellem :)
A masik paros egy mas felfogasban elo paros, gyonyoru hazban elnek, gyonyoru helyekre utaznak normalis harmonikus csaladi eletet elnek papiron, de itt is a szuz no beszabalyozza a bika ferjet megszabta hogy egy honapban hanyszor es meddig mehet el otthonrol, meddig naradhat, kozos esemenyeken szinten veszekszik hogy mit es mennyit ihat ehet csinalhat. De igy szeretik egymast remelem sokaig mert szep paros egyebkent.
Az en szemelyes velemeny pedig kulon kulon a bika ferfirol, tobb is volt az eletemben en kedvelem oket es ok is engem bika az aszcendensem is meg a venuszom:) egy az izlesunk es a meglatasaink, a bikak szeretik a jot es azt fokozni 😁, nyugisak, dolgosak es nagyon tudjak kezelni a penzt, szeretett teljesek, kisse tulsagosan is birtokloak de en ezt maskent kezeltem hasonlo beallitottsaggal.
A szuz nok engem az elso perctol fogva irritalnak egy kivetel van az eletemben akit kedvelem de o neki semmi mas szuz jelleg nincs a horoszkopjaban a naojegyen kivul. Nagyon kritikusak es mondjak a velemenyuket ha kell ha nem, pedansak es nagyon rendezettek, precizek. Erzelmileg azerintem labilisak es sok szuz jegyu no valamifajta fuggo.(altalaban gyogyszer vagy kabitoszer). Kulsore bajosak es visszafogottan csinosan oltozkodnek. Szerintem sok olyannjegybez passzol a szuz aki rendezetlenul el, pl vizonto, nyilas, ikrek esetleg...... kos, egyeduli szabalyokszerint elo bakhoz passzol. De ez csak altalanositas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!