Bak és kos jegyű testvérek hogy jönnek ki egymással? Nem szoktatok gyakran verekedni? Van itt olyan aki Bak és testvére kos?
Szia.
Erre a kérdésre azért válaszolok, de előre jelzem, ez nem feltétlenül van így mindenkinél, és sok minden közre játszhat.
Szóval öcsém (kos) és én (bak) közöttem 15 hónap van, nekem is férfi a nemem. Mi gyakorlatilag 3-4 éves korunktól 14-15 éves korunkig minden egyes nap verekedtünk, napjában többször, volt amikor haragból, mert összevesztünk valami apróságon, volt amikor ez szimpla játék gyanánt történt. Ez az említett kor után drasztikusan lecsökkent. Ettől függetlenül jól kijöttünk egymással, ha baj volt, akkor kiálltunk egymásért, együtt játszottunk sok mindent, egy társaságban voltunk ez idő alatt. Tehát nem mondanám, hogy háborúban álltunk és még mindig pozitív a viszonyunk, nincs semmilyen ellenségeskedés (persze nem mindenben értünk egyet), pedig 34-35 évesek vagyunk már.
Azt azért megjegyzem, hogy szüleink tépték a hajukat, amikor egymásnak estünk, főleg, mikor már "nagyobbak" (12-13-14 évesek) voltunk, de ezektől a verekedésektől eltekintve másban nem nagyon nehezítettük meg szüleink életét, őket mindig tiszteltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!