Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak és kos jegyű testvérek...

Bak és kos jegyű testvérek hogy jönnek ki egymással? Nem szoktatok gyakran verekedni? Van itt olyan aki Bak és testvére kos?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem olyan testvérem van aki tud írni. A csillagjegyét még nem néztem.
2020. ápr. 29. 17:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat akarok!!!
2020. ápr. 29. 17:51
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Normális kérdéseket akarok!!!
2020. ápr. 29. 17:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez normális kérdés!!!
2020. ápr. 29. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem, ez nem normális kérdés!!!
2020. ápr. 29. 18:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor mi a normális kérdés?!
2020. ápr. 29. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
7%
Mondjuk az ha logikusan gondolkodsz és annak megfelelő kérdést teszel fel. Egyrészt tanulj meg írni másrészt meg tök mindegy mi a horoszkópod mert nem az határozza meg hogy milyen a személyiséged és hogy hogyan viselkedsz bizonyos emberekkel.
2020. ápr. 29. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

A Bak És kos párosításnál mindig a kos elnyomja a bakott, aki ennek a kompenzálása végett diktátorkény először a saját országa fölött veszi át a hatalmat, majd leigázza az egész világot.

Mert tudjuk hogy ha az a horoszkópod ami, akkor már determinálva van a személyiséged meg a sorsod is, mert egyszer valaki azt mondta, hozzátéve, hogy „de komolyan".

2020. ápr. 29. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
A szűk családban vannak olyan testvérek akik 1 bak lány, 1 bak fiú és egy kos fiú. Verekedtek kicsiként rengeteget, folyamatos a harc köztük a mai napig és nem igazán jó testvérek. A bak lány folyton parancsolgatni próbál, a kos főnökösködik és szándékosan hergeli a másik kettőt, a bak fiú meg leginkább tojik a testvéreire.
2020. ápr. 29. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyebkent bak meg kos parossal aki kijott volna meg nem talalkoztam, szerintem ez egy veget nem ero haboru a ket jegy kozott mert a kos hiaba strompfolja magat meg kiabal meg nekimegy stb a baknak olyan birka turelme van hogy tovabb folytatja azt ami neki meggyozodese.
2020. ápr. 30. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!