Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lehet az, hogy egy skorpió nő...

Lehet az, hogy egy skorpió nő ennyire ragaszkodó?

Figyelt kérdés
Hetek óta chetelek egy skorpió lánnyal. Mindig fennvan amikor én, képesek vagyunk órákat beszélgetni. A talit is nagyon erőlteti. Úgy tudtam a skorpiók nem mutatják ki az érzelmeiket. Lehet hogy csak meg akar szerezni? Vagy tényleg ennyire bejövök neki? Én is skorpió vagyok működhet ez köztünk?
2020. ápr. 20. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Pedig a skorpió pont nagyon ragaszkodó, ha komolyan érdekli valaki.

Én is az vagyok. Nekem eddig a legjobb kapcsolat pont skorpióval volt/van.

2020. ápr. 20. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

A skorpiók sem mind egyformák, nem biztos, hogy jó ötlet a horoszkópjából kiindulni.

Én skorpió nő vagyok, tehát, ha magamból indulok ki: igen, nagyon ragaszkodóak lehetnek. Legalábbis, én az voltam és pont erre ment rá néhány kapcsolatom, mert a fiúkat elijesztettem a túlzott ragaszkodásommal, érzelmeimmel, pedig még csak nem is mutattam ki annyira, de hát úgy látszik, nem titkoltam elég ügyesen.

Nem volt olyan, hogy valakit csak meg akarok szerezni. Ha valakit akarok, akartam, akkor azt azonnal és örökre. Nem válogattam az eszközökben és nem titkolom, ha valaki nekem bejön. Akit akarok és esetleg nem venné észre, azzal elég egyértelműen kezdeményezek. Ennek ellenkezője is jellemző, tehát aki nem érdekel, arra egy percig sem pazarlom az időt. Mentségemre szóljon, hogy legalább őszintén megmondom neki.

Most így, "idősebb" koromra tanultam az előzményekből és visszább vettem a ragaszkodásból, mert nem látom értelmét. De rossz érzés, mert ez így nem én vagyok. De hát, ha nem kell a hűség, ragaszkodás, hát legyen...a szabadság is lehet kellemes.

2020. ápr. 20. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Jaja, ha gyülölnéd, akkor is zaklatna folyton.
2020. ápr. 24. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a holdam Skorpió és én rendszeresen azért csesztem el sok kapcsolatom, barátságom, mert túl ragaszkodó voltam. Ez főleg a tini éveimre volt igaz.

Mindig a barátaimon lógtam meg írogattam nekik és azoknak is, akik tetszettek vagy szerelmes voltam beléjük pedig pont ezt nem szabad. Mára már tudom, hogy nem attól fog valaki szeretni és ragaszkodni hozzám, ha folyton rajta lógok és zaklatom, sőt ez sok embernek inkább taszító.

2020. ápr. 24. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Ragaszkodás??? Nem hinném, hogy jó megfogalmazás. Sokkal inkább BIRTOKLÁSVÁGY, ami hajtja.

Ne táplálj hiú reményeket! Még az is lehet, hogy egyáltalán nem szerelmes beléd.

Igazi ragaszkodásról inkább akkor beszélhetünk, ha őszinte, tiszta, szerelmi kapcsolat van köztetek, és ahhoz ragaszkodik, azt nem szeretné, ha elmúlna.

Ez inkább rád akaszkodás.

A skorpió nők nagyon alattomosak tudnak lenni, és ezeregy oka lehet, hogy miért is akarnak megszerezni!

-Lehet csak pusztán nincs párja és kell neki valaki...

-Lehet, hogy ha nem is szeret, de valamilyen szinten tetszel neki.

-Lehet, hogy az anyagi háttered tetszik neki, tipikus skorpiós cél...

-És ami még tipikusabb, hogy tudomása van róla, hogy egy barátnőjének, vagy más közös nőismerősötöknek tetszel, és őt akarja szivatni azzal, hogy lecsap téged a kezéről, még mielőtt...

-Lehet, hogy gyereket akar, bárkitől....

-stb

Skorpió nőnél minden csúnyaság megeshet.... Legyél óvatos, mert még ha a legjobb eset van, hogy valóban szerelmes beléd, akkor is nehéz sors vár rád!

2020. ápr. 25. 07:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja és addig nyomul, amíg célt nem ér. A skorpió nem az a feladós fajta. Legyen szó akár karrierről, akár tanulásról, akár pasiról.... Amit akar azért utolsó vérig harcol!
2020. ápr. 25. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!