Skorpió és Mérleg kapcsolat ígéretes lehet, vagy hagyjam, már most?
Egy hónapja jöttem össze egy nálam idősebb Mérleg férfivel, én Skorpió vagyok. Szeretem, ha érzelmes valaki,és ha nem hisztis,mint egy gyerek.
Ez a férfi kedves,de inkább ragadós,nagyon sokat beszél, és azt mondja,ha valamiben nem az van, amit szeretne, hogy ha nem teszem meg,akkor nem érzi, hogy mindig szeretem. Apró dolgokon hisztizik, nem tetszik neki,hogy a kollégákkal,barátokkal kedves vagyok, ezt csak magának akarná.
Nem tetszik neki,hogy önálló véleményű, határozott, céltudatos vagyok, neki egy babusgatni való pár kellene, ezt el mondta és azt is,hogy szereti ha ő a domináns a kapcsolatban. Ez alatt az egy hónap alatt sok vita volt,előfordult, hogy éjjel hagytam ott és hazajöttem,fáraszt a jelleme. Ráadásul a vírustól retteg,ki sem mozdulna otthonról, még egy olyan sétáért sem,ahol nem lennénk pedig közel egymáshoz. Fárasztó, és nagyon hiú is, csak hideget eszik,mert a meleg étel hizlal és akkor már nem fogok neki tetszeni. Szoláriumba járt eddig,de már nem mer, de napozni sem..
Értelmes kedves amúgy,de nem tudom ez hosszabb távon működne -e, mert néha jobb, ha nem is látom.Szeretni szeret, én is valamennyire. Barátnőm szerint neki nagy szó egy fiatalabb pár, mert nem valami férfiszépség.
A horoszkópok pedig , amit olvastam, jókat írnak kettőnknek,de én nem érzem, hogy az igazi lenne, sőt ...
Még annyit, hogy annyiban vagyok Skorpió, hogy nem tűrőm el,hogy megszabják, mit csináljak, vagy állandóan a nyakamon legyenek, énidő hiányában biztos nem bírnám.Ezt sem érti meg, sajnos.
Tehát önálló véleményű, határozott és céltudatos vagy, de mégis egy horoszkóp képes elbizonytalanítani a saját döntéseid felöl...
Mesélj még 😃
háát nem tudom, amúgy ez a férfi nem tűnik kiköpött mérlegnek, tudod esetleg mi az aszcendense?
amúgy úgy tűnik az alapján, amit leírtál, hogy nem fog hosszútávon működni, de persze sok mindent nem látunk mi itt pár mondatból.
én egyébként tudok egy nagyon jól működő skorpió+mérleg párkapcsolatról a környezetemben, bár az is igaz, hogy ott fordítva vannak a nemek.
Na ha még nem látod tisztán ebben az emberben kellő gyengejellemű féltékenység uralkodik. Nem lehetsz kedves senkivel csak vele. Nem lehetsz önálló, tőle kell fügj.
Kissebbségi komplexusa van és akkor érezné jól magát ha te is azon a szinten vagy alatta kullognál mint ő. Szóval nem hinném, hogy egészséges lessz az a dolog már ahogy most sem az a te érdekeidet tekintve.
Erről a szokásairól meg aztán inkább nem is nyilvánítok véleményt, hogy hidegétel, szolárium és a többi. Ha ő szerinte ez jó felfogás..
#Előző.
Mellesleg általánosítva a horoszkóp szerint az egymás mellett álló jegyek a horoszkóp sorban lehet jól kijönnek egymással, mint emberek. Ez alatt azt étem, hogy sokszor kerülünk olyan szituációba, hogy ideig óráig kitudunk valakivel jól jönni a leg több esetben, de az, hogy valakivel eggyüt élni más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!