A vizonto jegyuekhez milyen ruhazat illik?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 23:30
1/11 anonim válasza:
Ami jól áll rajtad, igényes és úgy érzed kifejezi az egyéniségedet. Te tudod mit akarsz az öltözködéseddel sugározni a környezeted felé. Nincs olyan, hogy pl. vízöntő nyakkendő-minta :)
2/11 anonim válasza:
Az öltözködésedet nem kötelező a csillagjegyedhez igazítani. Én Kos vagyok, abszolút nem vonzódom a vörös színhez, nincs is a ruhatáramban, maximum fehérnemű, és inkább nőies szeretek lenni, nem sportos. Olyan ruhát viselj, amiben jól érzed magad, ami kényelmes.
4/11 anonim válasza:
Légies, általában szép lábaitok vannak, tehát szoknya, miniszoknya. Kék, zöld, szürke ,sárga színben. Divatos szandál. Halak/F
5/11 anonim válasza:
Higyj nekem én magyarország egyik leg elismertebb asztrológusa vagyok. Vízszintesen rózsaszín csíkos kezeslábast vegyél fel, de olyat ami 3XL-es és vegyél fel hozzá cilindert mert gumicsizmát. Ez a leg jellemzőbb vízöntő ruházat. Ezzel nagyon jól tudod képviselni a vízöntőket és mindenki tudni fogja aki meglát hogy egy büszke vízöntő vagy
6/11 anonim válasza:
A vízöntőek szeretik a szokatlan, extravagáns ruhákat. Szeretnek kitűnni a tömegből, és olyan ruhákat hordani, ami nem szokványos, mindennapi.
8/11 anonim válasza:
4-es vagyok. A volt főnököm vízöntő és konzervatívan, de jó ízléssel öltözködött. Mindig kiemelte a szép hosszú lábait szoknyákkal, én 30 éves férfiként is irtó szexinek tartom, pedig 40-es évei elején jár. És személyiségileg is közvetlen, jófej, hamar megtalálja bárkivel a közös hangot.
9/11 anonim válasza:
Azért a horoszkópozásnak is van határa...Miért befolyásolná bármennyire is a csillagjegyed azt, hogy milyen ruhákat vehetsz fel vagy milyen ruha áll jól rajtad? Ez csak az egyén személyiségétől függ, nem szabad általánosítani. Azért remélem, hogy nem akarod ráíratni a pólódra, hogy "Vízöntő vagyok" vagy ilyesmi.
10/11 anonim válasza:
#9 Szerintem inkább írassa csak rá nyugodtan, meg azt is hogy "hiszek az asztrológiában". Legalább tudjuk kit kell elkerülni messziről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!