Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz Bakokra hogy képesek...

Igaz Bakokra hogy képesek órákig szexelni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 12:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
a bak pulyka sem csinálja sokáig
2020. ápr. 8. 16:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Órákig senkinek sem kellemes, se férfinak, se nőnek...Egyébként meg még ha hiszel is az ilyen dolgokban, azért annyira ne süllyedj le, hogy azt hiszed, horoszkóp alapján el lehet dönteni, hogy valaki gyors tüzelő, vagy sokáig bírja. Bak nő.
2020. ápr. 8. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a biológia rájuk nem érvényes.
2020. ápr. 8. 16:38
 14/16 anonim válasza:
100%

Én ikrek vagyok és én bírom órákig, de van még ilyen szintén ikrek jegyű barátom, de van több is aki 5 perc után kifekszik.

Ez egyén függő és semmi köze nincs a horoszkóphoz.

(Amúgy tudok olyan bak csillagjegyűt aki már akkor elélvez, ha berakja a lánynak. A csajnak előbb ki kell verni neki párszor, hogy egyáltalán bírja 5-10 percig)

2020. ápr. 8. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
47%
Csajom az volt , napi 2 - 3 sex heti 3 popózás volt az igénye .
2020. ápr. 8. 17:53
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Én nem szeretem órákig. A Bak párom viszont sokáig bírja, nem gyorstuzelo. Olyan bakos stílusa van szexben is. Kitartó és szívós eléggé, mint egy bak. 😆

De volt már olyan hogy nem bírta magát visszafogni de ez talán két három alkalommal fordult elő mióta együtt vagyunk 3 éve.

2020. ápr. 8. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!