A szűz jegyű nők képesek szerelemből szeretni?
Az a helyzet, hogy beleestem egy szűz jegyű lányba, én rák vagyok.
Nagyon hidegnek érzem, közben keresi a társaságomat, érdeklődik.
A szűz nők így fejezik ki azt, ha beleestek valakibe?
27/F
Arra még esetleg nem gondoltál hogy őt magád ismers meg, és ne valami előregyártott skatulyát próbálj ráhúzni?
Természetesen a szűz jegyű nők között is vannak olyanok akik jobban tudnak szeretni és vannak akik kevésbé, ezt ugyanis alapvetően a neveltetés és az egyént ért környezeti hatások befolyásolják, amelyeknek semmi köze a Nap néhány random csillaghoz viszonyított helyzetéhez az illető születésének idejében.
Nem. Ez baromság. Azért mert egy szennylap utolsó előtti oldala ezt írja azért még ez nem így van. A horoszkóp semmit nem mutat meg abból hogy egy adott embernek milyen tulajdonságai vannak. Vegyük példának engem és a barátnőmet:
Mindketten nyilasok vagyunk de teljesen egymás ellentétei vagyunk. Én visszahúzódó, nyugis, csöndes, önzetlen ember vagyok aki kerüli a feltűnést, a konfliktust és nem szereti a tömeget. A barátnőm aki ugyan abban a hónapban született csak 9 nappal később pedig hangos, beszédes, közvetlen, szeret bulizni és eljárkálni minden felé, picit önző, szereti a nagy társaságot. Na most láthatod hogy hiába vagyunk mindketten nyilasok, ráadásul 9 nap eltérés van a születésnapjaink között. Szinte semmi közös nincs bennünk. És ez nem csak egy kivételes eset. Van még vagy 4-5 nyilas ismerősöm és ők is teljesen más egyedi személyiséggel rendelkeznek. Remélem ez elég példának hogy rájött hogy a horoszkóp egy átverés és semmi valóság alapja nincsen
Na jó, ideje lenne utána nézni, mi is a horoszkóp és az asztrológia valójában!
A válaszadók közel sincsenek tisztába alapvető dolgokkal, így le lehetne állni ezzel a dumával.
Tény, a horoszkópok zöme, mely bizonyos lapokban jelenik meg, összehordott szemét. Ezzel szemben, az asztrológia, kicsit mélyebb és bővebb ennél.
Azt is tudni kéne, hogy maga a lélek, hogyan is halad a fejlődése útján, de ez már túl sok információ lenne.
A szűz jegyű ember nem rideg, hanem amint belép egy szobába, leül valahova, megfigyeli a dolgokat, majd mondd valami okosat. Ettől tűnhet ridegnek. Viszont, a napjegy nem határoz meg még semmit! Kismillió más részlet van, ami kitesz egy személyiséget. Egyrészt, a születési idő, mely során leírható valaki. Másrészt viszont, a neveltetés, és persze a tudatosság szintje. Ezért nem lehet semmit sem kijelenteni a napjegyből, ahogy látod.
Különben is, ha valaki tetszik, menj oda hozzá és közöld vele! Ne horoszkóp és asztrológiára alapozz, mert lehet a két jegy papíron összeillőnek tűnik, de gyakorlatban nem működőképesek. Ezért is hasznos, ha udvarolsz a kiszemeltnek és kitűnik, mégis milyen kapcsolat alakulhat ki köztetek. Hajrá!
Barátnőm szűz jegyű. Abszolut nem azt tapasztaltam, hogy rideg lenne. :))) Ilyen őszintén, és forrón senki nem szeretett még. :D
Szerintem az egyik legjobb jegy - már bocsi kedves mindenki más. Nem csak párkapcsolat szempontjából. Legjobb barátaim között többen is szűz jegyűek, kifejezetten nyílt, jó fej emberek. :D
"De a szüzek általában ridegek,nem?"
Nem (feltétlen). Vagy akkor pl. ugyanilyen ridegnek mondhatnánk a bakokat is.
Viszont az tény, hogy nem olyan nagyon érzelgősek mint a rákok. Föld jegy, szóval sokkal inkább két lábbal a földön álló, tényektől kevésbé elrugaszkodó. Meg nehezen megnyíló, de mindez nem baj, szerintem.
Lehet, hogy az általad túl ridegnek vélt Szűz jegyű hölgy téged, Rákot meg túl érzelgősnek tart :-)Üdv: egy másik rák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!