Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Bak ferfiak miert olyan legek?

A Bak ferfiak miert olyan legek?

Figyelt kérdés

Talalkoztam egy bak fiuval egy honapja( par eve mar talakoztam egy bakkal de akkor meg nem ertekeltem azt amit most) es celtudatos volt, neha szereny, de neha azert kijott belolle, hogy sikeres es ezert kicsit nagy az arca. Nagyon jol elore eltervezett mindent ennel a randibal is kb mikor bementunk az etterembe helyfoglalas utsn mar jott is a gin tonic nekem mert beszeltuk elotte, hogy szeretem. Es o mar elore elintezte, hogy mikor bejovunk nekem azonnal hozzak ki.

Mondta is hogy 2 eve mar a maga fonoke mert van egy kis vallalkozasa. Nem keres annyit mint a multinal elotte de nem kell mas ember hulyeseget hallgatnia.

Jajj igy 32 evesen pont azokat a szavakat hallotam ami megnyugtat ( biztonsag, tervezes, stabilitas...) most oda vagyok meg vissza. 32 eves szuz vagyok

2020. márc. 30. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Te csillagjegyed?
2020. márc. 30. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
J bocsi már látom szűz :)
2020. márc. 30. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem a kérdést, mi a gond ezzel? Úgy tűnik, hogy neked ez tetszik, szóval tényleg nem értem. :)
2020. márc. 30. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Én sem értem, mi itt a kérdés. A bak-szűz jó páros. Ásó, kapa, nagyharang, hallelluja....
2020. márc. 30. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően ha ránezel egy hideg rideg embert láthatsz, nyers stílussal megáldva. Sajnos az érzelmi intelligenciájuk nagyon nem az erősségük. De ettől még szerethetőek. Nagy bókokat, rózsa csokrot szerelmes szavakat ne várj tőle.

Ellenben bármi van, ha bajban vagy ott van melletted segít. Tettei a kifejezik érzelmeit.

Nagyon céltudatos, kitartó szívós jegy. Halad előre amit ő elképzelt azt véghez viszi. Nagyon szereti a pénzt de inkább takarékos nem szórja el tehát nem nagyzolási hóbortra kell hanem házra autóra vállalkozásba fekteti.

Kemény küzdő típus, sokszor nem tud kezelni olyan helyzeteket ahol érzelmekről van szó. Nem érzi a határt és nem is tud mit kezdeni egy nagyobb érzelmi kitoressel.

Mindezek ellenére bár nem mutatja de rendkívül mély érzelmi világgal rendelkezik de ezt csak nagyon hosszú idő után fedi fel ha egyáltalán megmutatja. És azt is csak kicsinyenként. Részletekben.. nagyon fontos neki a család a biztonság. Akihez kötődik azt nem akarja elengedni.

Borzasztó sok türelem és elfogadás kell mert különben nehéz eset. Ezt szerintem sokan tudják is magukról az én párom például tudja hogy nem könnyű vele az érzelmi dolgok miatt. S azt is tudom hogy ő maga is szenved ettől belül.

Bármi bántja azt te nem fogod tudni mert magába temeti illetve ha már jó ideje ismered tudni fogod hogy az a fajta hallgatás vagy egy egy mozdulat mit jelent nála. Ezek finom részletek S egy idő után már tudod hogy éppen emészti magát vagy csak éppen ilyen kedve van.

Hagyni kell hogy elvonulhasson, csak maga legyen. Kell neki az én idő. Ez nem azt jelenti hogy nem szeret csak magának való és így töltődik fel. :)

Nem könnyű velük én is azt mondom, pedig szűz jegyű vagyok föld elem az is.

Mindezekkel együtt én nem cserélném el semmire mert hatalmas szíve van és nagyon jó ember. :)

Szóval hajrá. :)

2020. ápr. 1. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a vonzó bennük, hogy céltudatosak, de kemény diò mind
2020. aug. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!