Egy mérleg és egy bak mennyire jönnek ki mint barátsági mint párkapcsolati téren?
Mennyire számít az hogy ki a férfi vagy a nő? És mondgyuk egy meleg kapcsolatban?
Mennyire tudják kiegészíteni egymást nemektől függetlenül?
Nem elég csak a csillagjegyeket nézni 2 ember kapcsolatának elemzéséhez. A 2 ember teljes asztrológiai születési képletét össze kell vetni hozzá.
"...mint barátsági mint párkapcsolati..."
Ebben a mondatban a "minT" helyett "minD"-et kell írni.
Tűzjegyűként egy párszor néztem ilyen párosokat és ami nekem furcsa volt az, hogy a Bak minden szem.tségre rá tudja venni a levegő jegyűeket. Nem értettem ezt soha, hogy miért lehet levegő jegyűekkel sokszor ilyeneket csinálni és miért nem méritek fel azt, hogy ki az Igazán és Őszintén szerető ember, akinek Ti fontosak vagytok. Ugyanezt látom sokszor a másik két levegő jegyűnél is és nem tetszik.
Én a Bakot igenis tudom rövid pórázon tartani, ez persze, hogy nem szimpi neki, de nekem a pozitívum és egyenlőség sokkal fontosabb, a Baknak pedig az uralkodás, irányítás sokkal fontosabb, mint az Emberség, Ez az igazi énjük, nemtől és kortól függetlenül. Egy valami tetszik bennük: a stílusos és erősebb természetük.
Nos, apukám mérleg, párom apukája bak. Hát, túl sok közös mondanivalójuk nincs. Értelmi és érzelmi szinten párom apukája a béka s..ggénél van és sajnos nem túl sok értelmes dolog jön ki az ő száján, amikor megszólal.
Szerintem nem jó párosítás.
A mérleg levegőjegy, a bak meg földjegy. Nem egészítik ki egymást.
Pl. párom levegő, én tűz, apukám levegő, anyukám tűz. Teljesen jó az összhang. Viszont pl. párom apukája (bak) és annak élettársa (bika) földjegyűek és hát nem túl rózsás a kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!