Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért tartják mindenhol...

Miért tartják mindenhol gyengének a halakat?

Figyelt kérdés

Ezt arra értem,hogy akárhol megnézem a horoszkópom, mindenhol azt írja, hogy befolyásolható vagyok, kicsapongó, és konkrétan a leggyengébb jegynek tartják.

És úgy érzem rám nem passzolnak ezek a tulajdnoságok, kaptam már az élettől jót-rosszat, de ezt mindig motivációnak fogtam fel.

Egyébként az aszc.-om az skorpió.

Egy tűz jegyem van, az Mars a kosban.

2020. márc. 6. 21:11
1 2
 1/12 anonim válasza:
31%
Lehet nem hiteles az asztrológia! Vagy azok akiktől olvasod, nem hitelesek, olcsó kiárusító, haszonélvezői ennek a tudományágnak. Pld. eléggé meglepne, ha a világon élő úgy 600 millió hal jegyű ember mind befolyásolható, kicsapongó lenne. Főleg mivel ezek ellen lehet tenni, inkább arra koncentrálnék, még ha alapvetően az is vagyok.
2020. márc. 6. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Van ahol a halak horgásznak és készül a vacsora.... Sodorja az ár a gyanútlan kis csónakot, és csak fújja a szél tova és csak tova, mint egy elveszett farönköt, ó jaj szegénykét. Egészen addig sodorja, amíg a vízből ki nem ugrik egy óriási kampó, éles és rozsdás és elragadja a csónakot. Ó jaj szegény kis csónakot.

Megint a halak horgásztak...és hiába nincs még naplemente, a víz vörösen tükrözdik...a csontokat eltemeti a homok és nem marad semmi...ideje enni, a vacsora kész, paprikás emberlé.

2020. márc. 6. 22:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Jéé te még itt vagy? :D
2020. márc. 6. 22:11
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Egy kis időre tényleg eltűntem. Még pár év és olyan, mintha sosem léteztünk volna...
2020. márc. 6. 22:16
 5/12 anonim válasza:
22%
Nem vagy befolyásolható, de hiszel a horoszkópoknak. Ez azért eléggé paradoxon.
2020. márc. 7. 07:11
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
A halak nem gyenge, inkább aljas! Egy hátbatámadó típus, aki minden ok és alap nélkül bánt meg mást. Szereti kihasználni a rendes embereket.
2020. márc. 7. 09:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem gyenge, de nagyon befolyásolható, rossz és jóírányba is. (Sajnos sokszor inkább a rossz írányba: drog, alkohol, cigifüggők nagy része Halak jegyű)

Ha talál olyan valakit, aki ugyanolyan karakter mint ő, hajlamos átvenni az irányítást, és a mártír hajlamából diktátorság lesz , aki végre “megmondja a tutit “ .

Kèrdező! A függőségekre nagyon “ figyelj”, a Skorpió a függőségek terén szintén dobogós, ez a kettő hatás pedig nagyon jót de nagyon rosszat is hozhat. Próbálj spirituális vonalon haladni, meditálj, oktató- nevelő-írányító foglalkozásokat keresni.

2020. márc. 7. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem gyenge hanem befolyasolhato, ahogy elottem is irtak jo es rossz iranyban is, es az semmit nem jelent h a holdjegyed skorpio es a mars a kosban van. Vannak pozitiv jegyallasokna hazakban illetve jegyekben amig erosithetik vagy ha “negativ allasuak” akkor gyengithetik az adott tulajdonsagot, vagy teljesen mas szegmensbe “keveri” .

Ezt a sajat peldammal tudom magyarazni, nekem a venusz illetve a marsban is ikrek jegy tartozkodik ugyanakkor az elso hàzamban a mars helyezezkedik el a masodikban a venusz ami az aszcendensem ul ami jelen esetben szinten bika. Az ikrek egy szetszort, feluletes, okoskodo jegynek mondhato, ugyanakkor a venuszban mas jelentosege lesz, itt ha eros lenne ez a jegy helyzet bennem folyamatosan ketelkedesek lennenek egyszerre akarnek mindenkivel egyutt lenni es csak egy valakivel egyutt elni. Ennek ellenere bennem a bika jegy sajatossagai ervenyesulnek, vagyis birtoklok, ertekelem az anyagi javakat, gondoskodo, es biztonsagra torekvo ember vagyok nem ugralok egyik kapcsolatbol a masikba es nem is elem es eltem soha ezeket az osszejarkalos valamiket. ☺️

Ezt folytathatnam a marssal is de nem fogok itt reszletes onelemzest irni magamrol, bizok abban h ez ad egyfajta kiindulasi pontot abban h onismeretre szert tegyel.

A halak mivel kettos jegy nehez rajtuk kiigazodni, es igen kell aki helyes utra teszi oket, es ez nem iranyithatosag. Mert a halak jegy nem iranyithato jegy de kell nekik egy kis lendulet h merre mert egyebkent csak uszkalnanak korbe korbe az eletben :)) es amit irtal igen az en ismerettsegi koromben is 10/9 halak kicsapongo eletet el vagy pedig van kabitoszer vagy alkohol vagy az osszes egyutt stb fajta fuggosege amibol csak egy megfelelo partner mellett tudnak letenni! Konnyen atcsusznak az elet elvezetebol a fuggosegbe ha rossz uton jarnak...

Egyebkent a legtobb halak kegyu no es ferfi szerintem szep es jokepu vagy osszessegeben egy nagyon jo kisugarzassal birnak. Bartsagosak, sok baratjuk van...

2020. márc. 7. 14:03
 9/12 jdfGabrella ***** válasza:
70%
Amikor elolvasom a halak jellemét akkor mindig az gondolom utána hogy ilyen balfácán a világon nincsen.
2020. márc. 7. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem a holdjegye, hanem az aszcendense a skorpió. Nem ugyan az.

Egyébként a horoszkóp egy képlet. Képzeld el úgy, mint egy receptet. Nincs sok olyan aki szinte tökéletesen csak egy jegy jellemére hasonlít. Csinálsz egy paprikás krumplit annak nem csak és kizárólag paprika, vagy krumpli vagy kolbász vagy hagyma íze lesz. Az egy harmónia. A pörköltben is van paprika, hagyma, stb... de mégis egy totál másik étel. Ugyan így a horoszkóp. Arról nem beszélve, hogy a horoszkóp csak az alapot mutatja meg. A körülmények határozzák meg hogy annak a jó vagy rossz oldala hogy fog kijönni és milyen arányban.

2020. márc. 8. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!