Régóta elemzem a csillagjegyeket, szinte minden ismerősömét néztem már. Én Nyilas vagyok Kos aszcendenssel, Halak holdjeggyel, a Merkúr és a Vénusz egyaránt a Skorpióban van. Szerintetek ezek milyen személyiségre utalhatnak? Egyébként nő vagyok.
"évek óta foglalkozom asztrológiával"
vs.
"Nemtudom, hogy mi a különbség a védikus és a nyugati közt"
Bakki....
A nyugati asztrologiaban a 0 Ari 0, vagyis a Kos 0° a tavaszi napejegyenloseghez van igazitva. Tudod, amikor a Napocska pont az Egyenliton delel, tehat ha elmesz Pontianak-ba, ami Indoneziaban van, a tavaszi napejegyenlosegkor, aztan leszursz egy botot fuggolegesen az Egyenlitore, es amikor megszolal az Allah akbar a mecsetbol, amikor a deli imara hivjak a hiveket, latod, hogy a botnak nincs arnyeka. Aki ez elott szuletett, az Halak, aki ez utan, az Kos. Pont.
A szideralis (vedikus) asztrologiaban a tenyleges egi konstallaciokat veszik figyelembe.
Ugye mivel a Fold tengelye nem fuggoleges (kulonben mindig az egyenliton delelne a Nap, nem lennenek evszakok), es a perdulet miatt ugy viselkedik, mint egy bugocsiga, emiatt a tavaszpont (a Kos 0° a nyugati asztrologiaban) elmaszik 72 evente 1 fokot nyugati iranyban (a jegyekkel ellentetes iranyban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!