Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek csajok ikrek aszcendenss...

Ikrek csajok ikrek aszcendenssel: Mekkora a melletek?

Figyelt kérdés

Komoly kerdesnek van szanva igy hat komoly valaszokat varok.

Elore koszonom.

2010. júl. 23. 14:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Az Ikrek csillagjegyet nem a Mars hanem a Merkúr uralja.

A mell mérete Hold sajátosság így attól függ kinek hogyan áll a horoszkópban a Hold. Mivel a Hold a Rák jegy uralkodója ÁLTALÁNOSSÁGBAN a Rákoknak és a Rák asc-űeknek nagy mellük van. De főként azért a Hold jegye, helye mutatja meg.

2010. aug. 1. 22:45
 22/29 anonim ***** válasza:
szerintem ezt nem csak a csillagjegy és az aszcendens határozza meg.Általában az a benyomásom az ikrek aszcendensű és csillagjegyű lányokról, hogy nagyon magasak, vagy magasabbnak néznek ki:)
2010. aug. 2. 00:00
 23/29 A kérdező kommentje:

Utolso elotti valaszolo: Erdekesnek talalom amit irtal.

Van olyan horoszkop ami megmutatja az aszcendens kiszamitasanal hogy milyen helyen volt a Hold mikor szulettem?

Nagyon erdekelne.

2010. aug. 2. 08:03
 24/29 A kérdező kommentje:
Amugy ismerek ket rak csajt es nagy melleik vannak.
2010. aug. 2. 08:04
 25/29 anonim ***** válasza:
Sok ilyen oldal van. Pl. www.astro.com, vagy ezo.hu vagy astronet.hu. Ha csak radixot rajzol ki akkor is megismered a Hold jelét hisz ezt még a gyerekek is ismerik. Megnézed milyen jegyben áll és ennyi.
2010. aug. 2. 22:05
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nem kicsi, pedig még "csak" 15 éves vagyok. Bár van egy kis felesleg rajtam.

Amúgy ez inkább attól függ, mennyi az ember szervezetében a női nemi hormon. Nem?

2010. aug. 3. 08:43
 27/29 A kérdező kommentje:

Attol is fugg.

Koszi a valaszokat.

2010. aug. 3. 17:15
 28/29 A kérdező kommentje:
Ugy nez ki a Hold a Szuz jegyeben volt szuletesemkor.
2010. aug. 3. 20:45
 29/29 A kérdező kommentje:

Na megsem a Szuzben, hanem a Merlegben van a Hold nalam.

Most latom Libra Merleget jelent.

Utolso elotti valaszolo: mi errol a velemenyed?

2010. aug. 4. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!