Észrevettétek hogy azonos csillagjegyű emberek, külsőre is hasonlítanak egymásra?
Az arc vonások, a testtartás, sőt sokszor az alkat is.
Pl van kos jegyű ismerősöm aki megszólalásig hasonlít Terence Hill-re, van nyilas haverom is aki hasonlít Ben Stiler-re. De akad példa arra is hogy Rák jegyként hasonlítok egy másik rák jegyű ismerősömhöz.
Esetleg Ti hasonlítotok egy azonos csillagjegyű emberhez?

Elvileg az aszcendens számít sokat a külsőben. Nekem ez halak, és a leírás illik rám.
Viszont, hogy szimplán egy másik kosra hasonlítok-e? Nagyon nem, leszámítva a nővéremet, de neki az aszcendense is kos, szóval ez csak a rokonság miatt van :)
Van egy férfi, akire - állítólag - hasonlítok külsőleg, viszont ő nem kos, és az aszcendense sem halak :D

"de például az arc vonások, a tekintet. Ezek pl?"
Van egy Bika osztálytársam, én is az vagyok. Neki felfelé ívelő, hosszú és vékony ajkai vannak, míg nekem lefelé görbülőek, rövidek és "teltebbek". Az orrunk is tök más, neki inkább a vége hangsúlyosabb, míg nekem a csont ugrik ki felül. A tekintetünk meg pláne nem hasonlít, s ezt mások visszajelzése alapján mondom. Az ő szeme tiszta csokibarna, a tekintete pedig üres, bamba. Ezzel szemben az én szemem olivazöld, a tekintetem pedig (állítólag) akár egy bérgyilkosé. Szóval nem, az arcvonások sem függnek a csillagjegytől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!