Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok erről a párosítá...

Mit gondoltok erről a párosításról?

Figyelt kérdés

Nos több mint fél éve együtt vagyok egy skorpió férfivel,ám ha valaki felb*sza munkahelyen vagy bárhol,mindig rajtam tölti ki fen hangon beszél velem,mondtam mar neki h azon is gondolkozok hogy szakítok vele,de hidegen hagyja nem mutatja az érzéseit,tényleg nem fáj neki?vagy csak a skorpiók alapbol ilyenek?

mit gondoltak a skorpió férfi szűz nő párosításról

2020. jan. 12. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Természetesen nem minden skorpió egyforma. Sok függ az aszcendenstől, a neveléstől, stb. De itt nem a csillagjeggyel van a probléma, hanem a férfival. Azért hagyja hidegen, mert nem tartod be az ígéreteid. Ha csak fenyegetőzöl, hogy szakítasz, meg ezt és ezt csinálod, akkor figyelmen kívül fogja hagyni, mert tudja, hogy úgy sem tartod be a szavad.

A párosításról pedig azt gondolom, hogy megtalálhatják a hangot, mert a szűz alkalmazkodó. A skorpiónak esetleg türelmesebbnek kell lennie. De ne csillagjegy alapján válassz párt, vagy döntsd el, hogy egymáshoz való-e a két személy.

2020. jan. 12. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ójééé! Szerintem fogalmad sincs, hogy mibe vágtad a fejszédet! :) És ezt tapasztalatból mondom és elég komolyan! Egy szűz nő skorpió férfival az életében :)
2020. jan. 12. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Szűz nő vagyok bak a párom de a holdja és pár más bolygója skoriban van , bizony értem miről beszélsz.. De mondjuk velem nem sűrűn viselkedik így de megesik és hasonló mint a tied. Rohadt kemény dió. És igen a skorpió mélysegekik elmegy... Sokszor az érzelmei mintha nem lennének. Ismerős.
2020. jan. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!