Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ismertek kos jegyut?

Ismertek kos jegyut?

Figyelt kérdés

Mi a velemenyetek roluk? Csak a napjegyre vagyok kivancsi mert sok esetben nem tudhatjuk a masik ember pontos szuletesi datumat.. :)

Altalabossagban en azt figyeltem meg hogy vagy tuzes jegyekkel allnak szerelmi kapcsolatban kulso szemmel harmonikusnak tunonek,( nyilas,oroszlan) vagy pedig skorpio jegyuvel. Veluk mindig rovidtavon es kevesbe volt kiegyensyozott.

Nehez embereknek tartom oket, mert soha egy kicsit sem kepesek leadni az iranyitasmaniajukbol, es ha jatszik veluk az ember is kepesek a szivukig sertodni, ha ugy viselkedsz veluk rendesen ugy gondolkoznak hogy “sarokba szoritottad” oket, es elo jon beloluk szinten ez az iranyitasi attitud. Onfejuek es keptelenek egy szamukra sertodott helyzetben azt mondani hogy ki nem szxrja le, vagy igen tulreagaltam, nem. Meg te vagy a hulye 😃

De ezek mellett rengeteg pozitiv tulajdonsagukat is tapasztaltam, ugy tudnak dolgozni mint a gep, es legyen az barki barhol kepesek kiallni magukert hatarozott fellepessel. Mindenre van hatarozott valaszuk legyen az akarmekkora baromsag 😆😃 Ezek ellenere nagyon erzekenyek, es igenylik hogy te meglasd ezek mogott a hianyt, meg a szeretetehseget.. nagyon joszivuek es egy percig nem gondolkoznak azon hogy segitsenek e neked ha raszorulsz. :)

Testfelepitesuk altalaban szalkas de midnen esetre altalaban sosem nagydarabok vagy dagadtak legyen szo norol vagy ferfirol....

Szerintetek milyen jegyekkel lehet jo kapcsolatuk a fentebb felsoroltakon kivul? Vagy azokkal miert nem?

(Forum szeru tema es most pont raerek :) )

2019. dec. 29. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek férfit és nőt is. Nagyon segítőkészek, emberségesek, forrófejuek, önzetlenek, bátrak. Korrektek, becsületesek. Együtt élni nem tudom milyen lehet velük, nem vszinu hogy unalmas.
2019. dec. 29. 11:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ráknak egyértelműen imponáló mivel nem egy túl határozott jegy, viszont a kos számára a túlzott érzékenység, érzelmi labilitas idegesítő lehet. Barátként szerintem tökéletes páros viszont. :)
2019. dec. 29. 11:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érzékenyek de nem mutatják ezért kissé rideg, kemény jegynek tűnhet.
2019. dec. 29. 11:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, a nagyapám az, sőt egy nagyon jó barátom is. Nagyon igaz, hogy könnyen felkapják a vizet, hiszen tűz jegyek. Viszont vannak esetek, amikor olyan makacsak, hogy csak na (jól meggyűlik velük a bajom, pedig Bak vagyok :) ). A tapasztalatom az, hogy a tűz jegyekkel könnyen megtalálják a hangsúlyt, pl. az Oroszlánnal, de sokat kell dolgozniuk, hogy hosszútávon is maradandó legyen a dolog. Nyilas-Kos kapcsolatot még nem láttam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, viszont mama és papa Oroszlán-Kos kombó, már 55 éve boldogan együtt élnek :) De nem fenékig tejfel a dolog, jól meg tudják nehezíteni egymás életét.

A Skorpió alapból nehéz eset. Vonzó személyiség, de a szexualitás terén szerintem túl sok egy Kosnak.

Baráti viszony Kos és föld jegyek között általában nagyon jól működik (lásd én, a Bak és a két Kos), bár a Szűz túlságosan perfekcionista, a Kos nem szereti, ha folyton piszkálják. A Mérleg és a Kos viszonya is működhet, ha a Kos nem nyomja el túlzottan a Mérleget - a Mérleg ez esetben hajlamos inkább behódolni, mint egy kicsit ellenállni a Kosnak.

2019. dec. 29. 12:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tökéletesen leírtad a volt barátomat, aki egyben legnagyobb szerelmem volt (sajnos). Ő Kos, én Skorpio nő vagyok. A kapcsolatunk nagyon harmonikusnak és komolynak indult, amolyan első látásra és örökre kapcsolatnak. Aztán mégsem lett túl hosszú, csak három év jutott nekünk, bár erről leginkább a távolság tehet. Igaz, a barátság még mindig megvan. Rendkívüli testi, lelki vonzalom volt köztünk. Nem is tapasztaltam mással még ilyet. A természetéhez nem sokat tudok hozzáfűzni, azt teljesen jól megfogalmaztad, illik rá is.

Na igen, az önfejűség, meg az irányítás mánia. Igaz, én is olyan vagyok, csak én jobbyn kimutatom az érzékenységem, ő meg léthatóan elnyomta és emiatt néha ridegnek, érzéketlennek tűnt, ami engem nagyon feldühitett. Ő inkább az eszére hallgatott, én a szivemre és nála is ezt akartam elérni. Ebben nyilvánult meg leginkább, a különbség köztünk. Meg ő sokkal nyitottab az emberek, a külvilág felé. Mindenkivel barátságosan szóbaáll, merész. Én bizalmatlannabb, befelé fordulóbb vagyok. Igen, talán idegesítette a túlérzékenységem. Egy vidámabb, pörgősebb nővel jobban érzi magát szetintem.

Testfelépítésük is stimmel. Mondjuk, az emlitett barátom, gyerekkorában duci volt, de én már csinos vékony, szálkás alakkal ismertem meg. Arcra is nagyon szép volt. Szögletes arc, szép vonalú telt ajkak, igéző zöld szemek, szép barna haj. De a többi kos is akit ismerek, nincs köztük elhízott és amugy eléggé szép emberek. Skorpioként én kedvelem őket, jól kijövök velük. Temperamentumosak, de őszinte, egyenes emberek és van humorérzékük.

2019. dec. 29. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet, hogy sok egy Skorpió a Kosnak a szexben. Néha már én is kezdtem azt érezni. Az én Kosom nagyon szenvedélyes tudott lenni, de én néha még rajta is túltettem :(
2019. dec. 29. 12:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Magamat.

Nos. Nem nagyon hiszek a horoszkópokban, viszont sok tulajdonsága igaz rám. Makacs vagyok és lobbanékony.... egyesek szerint sunyi, mások szerint bizonytalan. Én is ez utóbbit érzem. Nem sunyi vagyok csak nem tudom megértetni magam a világgal. És nem azért mert engem senki nem ért meg. Azért mert nem merem elmondani amit gondolok, így nem tudom magam megértetni. Sértődékeny is vagyok valóban. Azt sem szeretem ha másnak van igaza. Talán a csillagjegyem miat, talán csak véletlen. Minden esetre nem szeretem ha a csillagjegyem álltal ítélnek meg.

2019. dec. 29. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Valamint valóban jó lenne néha irányítani, de túl bátortalan vagyok a vezető szerephez. Nem is érzem benne jól magam. Inkább legyen valaki aki engem terelget, de ne irányítson fegyvert tarzva a fejemhez. :)
2019. dec. 29. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Eddig egy Szűz fiú az akivel mondhatni nagyon jól megvagyok, bár mint írtam nem hiszem, hogy ez a horoszkópunk miatt lenne.

Illetve szokták mondani, hogy hűtlen a mi jegyünk. Magamból kiindulva viszont ez nem igaz. Lehet több mindent megengedek magamnek egy kapcsolatban, de még csak úgy nézni se tudnék valakire amígy van valakim. A több az abban merül ki, hogy ugyan úgy barátkozok fiúkkal és lányokkal is, nagyon jó barátokkal összefutok és beszélgetek egyet. De több nem. :)

2019. dec. 29. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
7, 8, 9-es válaszoló: a napjegy kevés az ember személyiségének meghatározásához, ezért van az, hogy nem teljesen ír le téged. :)
2019. dec. 29. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!