Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mivel lehet levenni a lábáról...

Mivel lehet levenni a lábáról a Halak férfit?

Figyelt kérdés
És milyen vele párkapcsolatban? Én egyébként skorpió nő vagyok, de általánosságban is érdekel.
2019. dec. 25. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Romantikus filmen vele együtt zokogni. Az bejövős neki.
2019. dec. 26. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
19%

Úristen mennyi megszomrodott ember van ezen az oldalon. Ku.rva gáz amit műveltek.

A kérdésre válaszolva:

Legyél vele kedves, és ha vmiről úgy gondolod, hogy kicsit is sértő mondat lehet, azt inkább ne mond ki. Érzékenyek, valamint nagyon értelmesek. Valszeg a válaszadók közül egyik sem tartozik ebbe a napjegybe! :D

2019. dec. 26. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
11%
A halak ferfit szerintem barmivel le lehet venni a labarol ha kedves aranyos vagy vele.. :):D igenylik a kedvesseget a bujast.. a tul vad nok nem nekik valok..:)
2019. dec. 27. 08:59
 14/16 anonim válasza:
100%
Mivel a Halak férfinak nincs lába, ezért bármivel.
2019. dec. 30. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen kedvességel figyelmességel. Meghódítása könnyű, de tapasztalatom szerint elég könnyen megbántódik, olyan dolgokon amit nem is tudtam hogy bántó.

És ha sok sérelem éri nagyon meg tud változni.

Utána aztán nagyon nehéz megnyitni.

Nekem oroszlánként nagyon imponáló a figyelmessége, meg az hogy nem tipikus pasi, aki a legyet is röptében :D nagyon hűséges is.

Csak hát sajnos egy hozzám hasonló tüzes nő a legnagyobb figyelmessége ellenére is tud olyat mondani ami esetleg bántó.

2020. jan. 7. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Skorpió túl nyers a halakhoz, szerintem nem jók együtt. Én legalábbis nem jövök ki jól velük. Halak /F
2020. febr. 22. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!