Hogyan banj nokent egy ferfi bakkal?
Figyelt kérdés
Borzaszto nehez, es nem tudom szakitsak vagy nem. Hogy megeri vele lenni, vagy nem. Manipulal, nagyon csunyan beszel velem, es kikeszulok. Mit tegyek?2019. dec. 21. 16:29
11/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem feltétlenül ilyen egyszerű de tök mindegy mi a horoszkópja ettől függetlenül mert aki ilyen azt ott kell hagyni.
De hogy válaszoljak is nekem bak a párom és igencsak tud nyers lenni. Ez igaz, aztán utólag már belátja O is. A manipulációt nem mondanám rá de valamilyen szinten szereti kézben tartani a dolgokat és úgy szervezni hogy minden a számára lehető legjobb legyen. Mondjuk az én páromnak szinte mindene majdnem a bakban van.
12/12 anonim válasza:
Ennyi esszel te senkivel sem fogsz tudni "banni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!