Hogyan banj nokent egy ferfi bakkal?
A horoszkóp nem ennyiből áll.
Ezt minden kérdés alá oda kell írni szégyen szemre.
Nem is értem minek foglalkoztok bármivel is, ha csak a felszínt kapirgáljátok.
Az asztrológiának csak a teljes képletet elemezve van értelme.
Random kiragadott paraméterek önmagukan nem sokat mondanak. Mindig a teljes képet kell nézni.
Higgy nekem: te nem értesz annyira az asztrológiához, a válaszadok (többsége) sem ért annyira az asztrológiához, hogy ezt a problémát asztrológiai szempontból közelítsd meg.
Ha nem tudod eldönteni, hogy együtt maradj-e egy olyan emberrel, aki, úgy érzed, sokszor gonosz veled, akkor sem önismeretileg, sem pszichológiailag nem vagy rendben.
Egy képzett asztrológus megmondhatja neked, hogy mi ennek az elme/lelki zavarodnak az oka, s hogy lehet azt megoldani, de pszichológushoz sem ártana elmenned.
A gond az, hogy pszichológusból is és asztrológusból is sok a tehetségtelen, a te kritikai gondolkodásod sem lehet túl fejlett, ha ilyen problémáid vannak: szóval kevés reménnyel, de sok sikert kívánok a megfelelő szakember megtalálásához neked!
Figyelj, ez tényleg nem hangzik túl jól. És ennek szerintem sincs köze az asztrológiához, mert attól még, hogy Bak a pasid, nem kéne, hogy csúnyán beszéljen veled. Ez egyszerűen arról árulkodik, hogy egy xar alak, de bármilyen jegy szülötte lehetne.
A manipulatív hajlam tényleg eléggé jellemző a Bakokra.
Amúgy ha úgy érzed, hogy nem tisztel téged és egy balfax, akkor tényleg hagyd ott, szenvedjen egyedül a kis nyomorék. És ezt ne kenjük már a horoszkópra.
Szerintem egy párkapcsolatnak nem az a lényege, hogy az egyik vagy másik fél kikészüljön benne... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!