A gyógyfürdő milyen iparágba tartozik? Mi a víziója, missziója
Figyelt kérdés
Ha hasonló kérdésekben is tudsz választ adni legyél szíves írni egy privát üzenetet!2019. nov. 13. 14:14
1/7 anonim válasza:
Mégis hogy jött elő ez a kérdés? A gyógyfürdő nem tartozik egy iparághoz sem, az iparág egy termelő tevékenységen alapszik, míg önmagában egy gyógyfürdő nem termel semmit, maximum a rá épülő turizmus tud termelni, de az ugyebár nem az ipari hanem a szolgáltatói szektorhoz tartozik.
Szóval a gyógyfürdő nem tartozik semmilyen iparágba, a víziója missziója pedig a relaxáció és a gyógyulás
2/7 anonim válasza:
Turizmus.
Egyik célja gazdasági, profittermelés. Másik célja a gyógyítás, kezelés. Ez is történhet profitszerzési céllal. De van, ahova lehet beutalóval is menni.
3/7 anonim válasza:
A benne lévő ásványi anyagok gyógyítanak. Materialista orvosok bizonyították. Ez nem vízió, hanem egüszségügyi tény.
4/7 anonim válasza:
Én úgy tanultam, hogy ez a négy nagy terület van:
- ipar (ennek vannak iparágai)
- mezőgazdaság
- kereskedelem
- szolgáltatások.
Ezek közül a szolgáltatásokhoz sorolnám.
6/7 anonim válasza:
Ne legyenek vízióid, a gyógyfürdő nem iparág!
7/7 anonim válasza:
Hármas, szerintem te félreérted a vízió szó jelentését. Ez esetben itt célkitűzést vagy küldetést jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!