Skorpió férfiként nagyon nehezen viselem el a halak kollégámat. Milyen túlélő tippeket tudtok adni, ami még a béke határain belül van?
Ha nem a csillagjegye alapján ítéled meg miért így írtad ki a kérdést ?
Akkor az emberek kategóriába is kiírhattad volna hogy ilyen meg ilyen a munkatársad, viszont te egyből a halakra reflektáltál.
És mondjuk számomra nem szimpatikus hogy egy ilyen emberrel említenek egy lapon csak azért mert ő is halak.
Halak és halak között is van különbség nem ugyan olyanok vagyunk mindannyian, szörnyű is lenne :)
Az hogy mi jellemző a halak jegyű emberekre nem egy személy tapasztalatai alapján lesz jellemző. :) Legalábbis szerintem.
Vegyük csak Magyarország lakosságát ami nagyjából 9 millió ember. Nem tudhatjuk milyen arányban vannak a csillagjegyek de csak mondok egy számot legyen mondjuk 800.000 k halak a 9 millióból. Ott van még 8,2 millió más jegyű ember. Bar ez attól is függ mitől lesz valami jellemző. Mondjuk ha ennek a maradék 8,2 millió embernek a fele ugyan ilyen véleménnyel van a halakról azt talán már nevezhetjük jellemzőnek. Fuuu de túl gondoltam most ezt, már nem is a lényeghez tartozik csupán egy saját gondolatmenet :D Néha elkalandozok.
Egyébként elfogadom a véleményed sajnálom hogy eddig nagyrészt negatív tapasztaltaid voltak a jegyünkkel kapcsolatban. Remélem azért majd megismersz olyan embereket akikben pozitívan csalódsz majd a jeggyel kapcsolatban. :)
A "hagyományos megoldás" a "kinyírás", ezt te is érzed belül. :)
Demokratikus társadalomban élünk, oldd meg valahogy a dolgot! Kezzd el dominálni finoman. Engedelmeskedik.
#23 Igazad van, de örülök, hogy sikerült amolyan kompromisszumos megoldásra jutnunk! Az egyik pici unokahúgom halak, meglátjuk, hogy ő majd milyen lesz! :)
#24 Igazad van, bár az az igazság, hogy az ignorálás megy eddig a legjobban, legalább is, amíg fel nem mondok :D
#25 Tudod van az a mondás, hogy "Értem én, csak leszarom.". Na a Te durcizásodról is pont ez a véleményem :( És minden más emberrel is így vagyok, akikkel nem lehet értelmes vitát folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!