Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfiként nagyon...

Skorpió férfiként nagyon nehezen viselem el a halak kollégámat. Milyen túlélő tippeket tudtok adni, ami még a béke határain belül van?

Figyelt kérdés
Az állandó önsajnálat és nyavalygás már kiborít. Főleg azért, mert tehetne ellene, de a hisztinél és siránkozásnál tovább sosem jut el. Próbáltam segíteni neki, de akkor sem lehetett vele elmozdulni pozitív irányba. Most viszont már eljutottam odáig, hogy nem empatikusan állok hozzá, hanem rettenetesen idegesít.

2019. nov. 6. 12:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem a csillagjegye alapján ítéled meg miért így írtad ki a kérdést ?

Akkor az emberek kategóriába is kiírhattad volna hogy ilyen meg ilyen a munkatársad, viszont te egyből a halakra reflektáltál.

És mondjuk számomra nem szimpatikus hogy egy ilyen emberrel említenek egy lapon csak azért mert ő is halak.

Halak és halak között is van különbség nem ugyan olyanok vagyunk mindannyian, szörnyű is lenne :)

2019. nov. 14. 14:03
 22/27 A kérdező kommentje:
Azért, mert ilyen szemszögből szerettem volna megközelíteni. Ha ő ilyen embertípus, ami eddigi tapasztalataim alapján jellemző a halakra (tudod, akinek nem inge... nem bántani szeretnélek:) ), akkor olyan embertípusnak, mint én, akire abszolút jellemzők a skorpió tulajdonságok, mégis hogyan kellene kezelnie ezt a helyzetet. Ha ezt úgy látom helyesnek, hogy a horoszkópon keresztül közelítek felé, abban nem érzem, hogy túl nagy hiba lenne.
2019. nov. 14. 14:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy mi jellemző a halak jegyű emberekre nem egy személy tapasztalatai alapján lesz jellemző. :) Legalábbis szerintem.

Vegyük csak Magyarország lakosságát ami nagyjából 9 millió ember. Nem tudhatjuk milyen arányban vannak a csillagjegyek de csak mondok egy számot legyen mondjuk 800.000 k halak a 9 millióból. Ott van még 8,2 millió más jegyű ember. Bar ez attól is függ mitől lesz valami jellemző. Mondjuk ha ennek a maradék 8,2 millió embernek a fele ugyan ilyen véleménnyel van a halakról azt talán már nevezhetjük jellemzőnek. Fuuu de túl gondoltam most ezt, már nem is a lényeghez tartozik csupán egy saját gondolatmenet :D Néha elkalandozok.

Egyébként elfogadom a véleményed sajnálom hogy eddig nagyrészt negatív tapasztaltaid voltak a jegyünkkel kapcsolatban. Remélem azért majd megismersz olyan embereket akikben pozitívan csalódsz majd a jeggyel kapcsolatban. :)

2019. nov. 14. 15:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A "hagyományos megoldás" a "kinyírás", ezt te is érzed belül. :)

Demokratikus társadalomban élünk, oldd meg valahogy a dolgot! Kezzd el dominálni finoman. Engedelmeskedik.

2019. nov. 17. 00:44
 25/27 anonim ***** válasza:
#18-as vagyok, egy szóval nem állítottam hogy te csillagjegy alapján ítélkezel, szóval ez bukta. Nem egy hozzászólásodat olvastam, minden hozzászólásod arra utal, higy nem fogadod el mások véleményét, szóval ez is bukta..
2019. nov. 18. 10:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Egy pár*
2019. nov. 18. 10:54
 27/27 A kérdező kommentje:

#23 Igazad van, de örülök, hogy sikerült amolyan kompromisszumos megoldásra jutnunk! Az egyik pici unokahúgom halak, meglátjuk, hogy ő majd milyen lesz! :)

#24 Igazad van, bár az az igazság, hogy az ignorálás megy eddig a legjobban, legalább is, amíg fel nem mondok :D

#25 Tudod van az a mondás, hogy "Értem én, csak leszarom.". Na a Te durcizásodról is pont ez a véleményem :( És minden más emberrel is így vagyok, akikkel nem lehet értelmes vitát folytatni.

2020. jan. 15. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!