Skorpió férfiként nagyon nehezen viselem el a halak kollégámat. Milyen túlélő tippeket tudtok adni, ami még a béke határain belül van?
Én halak nő vagyok és rühellek panaszkodni. Nem szeretném másokra terhelni a problémáimat, és az önsajnáltatás is roppant irritáló számomra.
Ilyen a jelleme nagyon nem a horoszkópja miatt olyan amilyen.
#10 Senki nem mondta, hogy csak olyanokkal beszélgetek. Én megkérdeztem egy csoportot, akik egy témában hasonlóan vélekednek, mint én. Erre megérkezel Te, hirdetni, hogy ez hülyeség. Mintha én vegetáriánus lennék, és húsos receptek alá járnék hirdetni a saját igazam :D Nem arra vagyok kíváncsi, hogy van-e értelme a horoszkópnak vagy sem, hatással van-e az ember személyiségére vagy sem, hanem konkrétan 2 jegy kapcsolatát illető kérdésem volt.
#11 Örülök, hogy Te üdítő kivétel vagy.
10- es vagyok.
A lepontozást nem tudom mire vélni egyébként, sajnálom hogy nem tartozom az idegesítő, irritáló halak közé😅
Emellett mekkora idiótának kell lenni ahhoz hogy emberek más személy csillagjegye alapján ítélje meg az embertársát.? Basszus ez leírva is abszurd. Az ember jelleme nem ennyiből áll bármilyen hihetetlen is. Sőt az hogy hogy álltak a bolygók mikor megszülettél, a legminimálisan részben befolyásolja a személyiséged/jellemed formálódását.
De hogy tetézzem a párommal 8 éve leszünk együtt aki skorpió 😂
A lepontozóknak 😉
10/13-as hozzászóló: Én nem pontoztalak le, attól függetlenül, hogy nem egyezik az álláspontunk.
Nem a csillagjegy ítélek meg másokat, de az eddigi tapasztalataim azt mondatják velem, hogy igen is van összefüggés az ember horoszkópja és a személyisége között- mikor több, mikor kevesebb. Azonban feleslegesnek tartom ezt a párbeszédet, mivel Te a személyeskedő, "idiótázó" hangnem túl, nem vagy hajlandó pozitív értelemben vitatkozni.
Hozzátettem hogy a véleményem a lepontozóknak szól, tehát ha te nem így tettél miért vetted magadra?
Velem lehet vitatkozni nem kenyerem másokat minősíteni, viszont még most is azt tudom mondani, ha emberek csillagjegyek alapján ítélik meg embertársait azzal nem tudok egyetérteni sem elfogadni.
Akkor én halakként és a párom skorpióként valami földöntúli páros lehetünk 🤔
Nekem a "legjobb bántanőm" volt halak. Fuuu te még egy olyan sunyi csajt.
És még ránk skorikra mondják.
a lesz@rom kapszulát próbáltad? Vagy válts tovább a nézőponton, nézted levegőnek számodra legyen Hal itt Hal-ott. Elúszkál magában is a langyos vízben, s ha ön maga nem kezd felfele úszni, azzal nem tehetsz semmit.
Ha kiemeled csak gúvasztja a szemeit és hápog végül megfullad. S ha vissza engeded, mélyebbre úszik, az iszapba... rosszabb lesz mint előtte, egy bizonyos ideig.
Amúgy tudtommal szeretik az spiri dolgokat, azt is próbáltad?
néhány ember nehezen fogad el bármit is mástól, mert neki "A Nagy Mester" szava az igazi tipp.
#16 Azért, mert én naív azt gondoltam, hogy ha egymással beszélgetünk, akkor nekem is szól, de majd mostantól másként értékelem. Másfelől, én nem akként ítélem meg. Azelőtt is idegesített, mielőtt megtudtam, hogy mi a csillagjegye :D
#17 Ugye, hogy ugye! Mindig minket vádolnak mindenféle gonoszsággal, holott....
#18 Ójaj! Láttál tőlem pár hozzászólást és megállapítottad, hogy milyen vagyok... és még én ítélkezek csak úgy, csillagjegy alapján! :D Btw, akkor is leállok vitatkozni, ha igazam van :)
#19 Igen, mostanság ezzel próbálkozok, kerülök vele minden lehetséges kontaktust, így javulni látszik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!